O tanara de 18 ani a decedat in urma infectiei cu COVID-19. Adolescenta suferea si de alte boli

Miercuri, 07 Octombrie 2020, ora 13:37
4785 citiri
O tanara de 18 ani a decedat in urma infectiei cu COVID-19. Adolescenta suferea si de alte boli
FOTO: Pixabay

O adolescenta in varsta de 18 ani se numara printre cele 82 de decese raportate miercuri, 7 octombrie, de catre Grupul de Comunicare Strategica in randul persoanelor confirmate cu noul coronavirus. Potrivit autoritatilora aceasta suferea si de alte afectiuni.

O persoana din grupa de varsta 10-19 ani a murit din cauza infectiei cu coronavirus, a anuntat miercuri Grupul de Comunicare Strategica.

Este vorba despre o adolescenta de 18 ani care suferea si de alte boli.

"In intervalul 06.10.2020 (10:00) - 07.10.2020 (10:00) au fost raportate 82 de decese (52 barbati si 30 femei), ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus, internati in spitalele din Alba, Arad, Bacau, Bihor, Botosani, Braila, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Maramures, Mehedinti, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Ilfov si Bucuresti.

Nota: Conform solicitarii Ministerului Sanatatii, a fost actualizata de catre DSP Braila situatia deceselor aferente lunii august si lunii septembrie cu 17 cazuri identificate.

Dintre acestea, 1 deces au fost inregistrat la categoria de varsta 10-19 de ani, 2 decese la categoria 40-49 de ani, 8 decese la categoria 50-59 de ani, 18 decese au fost inregistrate la categoria de varsta 60-69 ani, 30 de decese la categoria de varsta 70-79 ani si 23 decese la categoria de peste 80 de ani.

79 dintre decesele inregistrate sunt ale unor pacienti care au prezentat comorbiditati, iar pentru 3 pacienti decedati nu au fost raportate comorbiditati pana in prezent", a transmis miercuri Grupul pentru Comunicare Strategica.

Romania a stabilit, miercuri, un nou record in ceea ce priveste numarul oamenilor care s-au infectat cu coronavirus, pacienti care au murit infectati cu acest virus, dar si de persoane internate pe sectiile de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI).

Astfel, 2.958 de romani s-au infectat cu noul coronavirus, 82 au murit si 612 sunt internati la ATI.

Pana astazi, 7 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 142.570 de cazuri de persoane cu COVID - 19.

Milioane de britanici suferă de Covid de lungă durată. Mulți spun că activitatea zilnică le este afectată
Milioane de britanici suferă de Covid de lungă durată. Mulți spun că activitatea zilnică le este afectată
Două milioane de persoane din Anglia şi Scoţia continuă să sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lungă durată, iar activităţile zilnice desfăşurate de 381.000 dintre ele...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#coronavirus, #decese, #covid, #stiri, #eveniment, #GCS , #coronavirus