Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > furt
A   A   A

O fata de 14 ani a fost lovita si dezbracata de vanzatoare, dupa ce a vrut sa fure blugi

O fata de 14 ani a fost lovita si dezbracata de vanzatoare, dupa ce a vrut sa fure blugi
Foto: Arhiva Pixabay
Vanzatoarele unui magazin de haine din Alexandria au lovit si umilit o fata de 14 ani, dupa ce au prins-o ca incerca sa fure mai multe perechi de pantaloni. Fata a fost desenata pe fata cu un marker, a fost dezbracata in lenjerie intima si data afara din magazin.

Fata de 14 ani a incercat sa fure mai multe perechi de pantaloni, pe care le-a imbracat, dar a fost prinsa de vanzatoare. Minora era insotita de o prietena, de aproximativ aceeasi varsta. Si aceasta a fost desenata de vanzatoare cu markerul pe fata.

Fata care a incercat sa fure perechile de blugi a fost lovita si in cele din urma a fost scoasa in strada aproape in pielea goala. Filmarea a ajuns la Politia din Teleorman, care a fost la magazin si a stat de vorba cu angajatele.
"Politistii din cadrul Politiei Alexandria efectueaza acum cercetari pe marginea continutului acestei filmari si s-a sesizat din oficiu atat cu privire la fapta celor doua minore, cat si cu privire la comportamentul vanzatoarelor", a declarat Daniela Pasu, purtatorul de cuvant al IPJ Teleorman.

Angajatele magazinului sunt cercetate pentru tulburarea linistii publice si lovire, iar fetele - pentru tentativa de furt.

Filmarea a ajuns si la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman, iar directorul Mugurel Putineanu sustine ca deja a trimis angajati ai institutiei la magazinul din centrul Alexandriei, pentru a lamuri lucrurile la fata locului.
Facebook ShareTweet
 Marti, 14 Ianuarie 2020, ora 17:04

 Articol citit de 11587 ori

Citeste si: