O altfel de revista a presei. Esential in 1 iulie 2020

Miercuri, 01 Iulie 2020, ora 23:07
3662 citiri
O altfel de revista a presei. Esential in 1 iulie 2020
Foto: Pixabay

Ziare.com va prezinta o colectie a informatiilor interesante publicate astazi in presa romaneasca. Sunt, asa cum le spune si titlul, lucrurile cu care consumatorul de presa locala sau centrala ar trebui sa ramana dupa ziua de azi, informatii selectate de Paul Alexandru.

In Romania circula mai putin de 20 de tramvaie fabricate in ultimii 10 ani, Bucurestiul arunca in Dambovita sute de mii de metri cubi de dejectii, iar in judetul Teleorman cea mai mare pensie speciala in luna iunie era de 30.944 de lei, pentru un magistrat. Mai multe stiri, in articol:

#RepublicaFantasticaRomania

Un muncitor roman "exportat" la abator aduce firmei recrutoare un profit de 10.000 de lei.

Coada uriasa la inscrierea copiilor la cresa, in Timisoara. Inscrierea nu se poate face online pentru ca dosarele trebuie sa fie stampilate.

Digul din zona Steaguri, din statiunea Neptun, seamana cu un santier de cativa ani, iar petitiile locuitorilor catre autoritati au ramas fara raspuns. Totul, intr-o perioada in care guvernul ii indeamna pe romani sa isi faca vacanta in tara.

Asistentul medical care a sedat si violat zeci de femei internate in sectia unde lucra a scapat de puscarie dupa doar patru ani.

Autobuzele incep sa circule pe liniile de tramvai, in Capitala. Calatorii nu au fost anuntati de schimbarea statiilor, dar soferilor li s-a cerut sa se imbrace frumos, ca vine doamna primar.

Astra Vagoane Calatori: "Romania are nevoie de 1.200 de tramvaie noi. Astazi circula mai putin de 20, fabricate in ultimii 10 ani"

STB scoate la fier vechi ultimele vehicule istorice cu potential muzeal pe care le mai detine: tramvaie, troleibuze si autobuze romanesti unicate, de patrimoniu tehnic national, o parte din ele fiind pastrate ani de zile cu scopul precis de a fi restaurate si expuse la parade.

Bucurestiul arunca in Dambovita sute de mii de metri cubi de dejectii, in fiecare zi. Si totul se intampla pentru ca autoritatile nu au finalizat lucrarile la statia de epurare de la Glina, cu toate ca se laudau ca lucrurile stau foarte bine.

#nusuntbani

Teleorman, pensie speciala de 31.000 de lei. Cea mai mica pensie pentru limita de varsta: un leu.

Parlamentarii au blocat proiectul care le taie indemnizatia cu 25%.

#FaraPenali

Oprea se considera nevinovat de moartea lui Gigina. Anunta insa ca a angajat-o pe sotia politistului la MAI

Cum au confiscat Marcel Ciolacu si primarul Daniel Baluta o piata importanta din Bucuresti impiedicand oamenii sa-si faca aprovizionarea.

Sotia senatorului PSD Romascanu: consiliera la Parlament, MApN, Guvern, CA Teletrans si Administrarea Porturilor Dunarii.

PSD acuza PNL ca i-a furat autostrazile si spitalele pe care nu le-a facut niciodata pentru ca avea, de fapt, alta treaba / Scurta analiza a faptelor

Constantin Florescu, judecatorul buzoian care a condamnat jurnalisti la puscarie cu executare, a fugit de la PSD la PMP pentru a putea candida la Primaria Buzau.

Un fost prefect al Constantei a fost trimis in judecata: A refuzat sa predea proprietarului real un teren de peste 6 milioane de euro, pe malul lacului Siutghiol

Rubrica "O altfel de revista a presei" este realizata in fiecare zi, de duminica pana joi, si poate fi citita exclusiv pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Coaliția menține suspansul privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. PNL: ”O analiză de etapă”
Coaliția menține suspansul privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. PNL: ”O analiză de etapă”
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni, 22 aprilie, că din punctul de vedere al liberalilor, medicul Cătălin Cîrstoiu are o foarte bună reputaţie ca manager şi medic...
Dan Barna: ”PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD”
Dan Barna: ”PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD”
Vicepreşedintele USR Dan Barna a afirmat luni, 22 aprilie, la Ploieşti, că PNL-ul pe care îl ştiau cei care credeau în democraţie şi în drumul european al României ”a murit sufocat de...
#revista presei, #stiri, #PSD, #PNL, #investigatii, #Baluta PSD, #oprea, #noutati, #penali, #primar , #investigatii