Noul sef al stirilor TVR "taie si spanzura" in redactie

Luni, 22 Octombrie 2007, ora 17:10 3508 citiri

Directorul interimar al stirilor TVR, Madalina Radulescu, numita in aceasta functie, saptamana trecuta, de presedintele TVR, Alexandru Sassu, a transferat mai multi editori si producatori ai principalei emisiuni informative de la postul public, "Jurnalul TVR" de la ora 19.00, la jurnalul de noapte, informeaza NewsIn.

Producatorul executiv Anca Lazarescu, producatorul Ana Maria Panait si editorul Liviu Popescu au fost mutati la jurnalul de noapte al TVR, producatorul Doina Georgescu si editorii Radu Gafta si Nadina Dogioiu au fost mutati la jurnalul regional de la TVR 2, iar editorul Adriana Gulea, la jurnalul TVR de la ora 14.00, potrivit unor persoane din TVR.

In locul acestora a fost adus ca producator Dorin Muntean, iar ca editori, Codruta si Cristian Marinescu. Pana in prezent, Dorin Muntean se ocupa de montaje in TVR, iar Codruta si Cristian Marinescu erau editori ai jurnalului regional. Potrivit unor surse din TVR, acestia se vor ocupa de "Jurnalul TVR" de la ora 19.00 de luni pana vineri, iar in weekend, vor fi adusi Raluca Stroe Brumariu, ca producator si Antonela Ghemu, ca editor.

"Hai sa vedem ce fac diseara la 'Jurnal'. Cifrele le vom stii maine. Vom vedea in cateva zile daca sunt buni sau nu", a declarat, pentru NewsIn, sub protectia anonimatului, unul dintre jurnalistii care au fost mutati la jurnalul de noapte.

Modificarile au fost anuntate, luni, in cadrul sedintei de sumar, de catre directorul interimar al Departamentului Stiri, Madalina Radulescu si de catre reprezentantul PRM in Consiliul de Administratie al TVR, Radu Toma.

Directorul interimar al Departamentului Stiri, Madalina Radulescu, nu a putut fi contactata pentru a comenta aceste schimbari.

Presedintele-director general al TVR, Alexandru Sassu, a numit-o saptamana trecuta pe Madalina Radulescu, coordonator al retelei de corespondeti teritoriali, in functia de director interimar al Departamentului Stiri. Rodica Culcer, directorul Directiei Emisiuni Informative si Sport, din care face parte Departamentul Stiri, a declarat, pentru NewsIn, ca nu a fost anuntata despre aceasta numire.

Noua organigrama a TVR, care a fost decisa in data de 15 octombrie de Consiliul de Administratie, a impartit Directia de Stiri, rebotezata Directia Emisiuni Informative si Sport, in doua departamente, Departamentul Stiri si Departamentul Sport.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News