Ce-a spus Nicolae Robu la ultima conferinta de presa in calitate de primar al Timisoarei: "Sunt cei mai mari ratangii de penalty-uri din ultimii 20 de ani"

Miercuri, 28 Octombrie 2020, ora 14:02
8191 citiri
Ce-a spus Nicolae Robu la ultima conferinta de presa in calitate de primar al Timisoarei: "Sunt cei mai mari ratangii de penalty-uri din ultimii 20 de ani"
Nicolae Robu, primar al Timisoarei in perioada 2012 - 2020 FOTO Facebook/Nicolae Robu

In ultima sa conferinta de presa din postura de primar al Timisoarei, Nicolae Robu a explicat unul dintre cele mai mari esecuri administrative ale sale comparandu-se cu Cristiano Ronaldo si Messi.

Robu a declarat ca nerealizarea unor parcari supraetajate in centrul orasului echivaleaza cu ratarea unui penalty de catre Messi sau Cristiano Ronaldo.

Nicolae Robu a pus esecul construirii unor parcari supraetajate in centrul Timisoarei pe seama lipsei terenului disponibil pentru o astfel de investitie, singurul teren al primariei care s-ar fi pretat pentru o astfel de parcare, terenul din spatele magazinului Bega, fiind luat de Guvern de la primarie si dat unei firme detinute de fratii Emil si Marius Cristescu.

Sursa citata mai arata ca, vorbind despre esecul construirii parcarilor supraetajate din centru, Robu a spus ca este ca si cum Messi sau Cristiano Ronaldo ar rata un penalty, cei doi fiind cei mai mari "ratangii de penalty-uri".

"Ani de zile mi s-a tot pus in fata lista cu promisiunile mele din 2012, refuzadu-se sa se inteleaga ca acele promisiuni nu au fost abandonate, doar ca sunt foarte greu de pus in practica, o parte din ele, si refuzand sa se se vada multimea de lucruri pe care le-am facut fara sa le promit niciodata. Am realizat sute de lucruri pe care nu le-am promis niciodata. Nu s-a vazut decat ce nu am facut. Este ca si cum i-ai judecat pe fotbalisti numai dupa ratarile lor la penalty-uri. Pai cei mai mari ratangii de penalty-uri din ultimii 20 de ani sunt Cristiano Ronaldo si Messi si dupa ei vin tot mari nume de fotbalisti. Ii apreciem dupa ce nu le-a iesit, pentru ca nimanui nu-i iese totul? Se refuza cu obstinatie sa se ia in considerare toata multimea de realizari. Nu am avut teren. Unde sa le fac (n.r. parcarile)?", a declarat Nicolae Robu, potrivit adevarul.ro.

Sursa citata mai arata ca, in aceeasi conferinta de presa, Robu a declarat ca odata cu plecarea din primarie, pentru ca are timp, se va implica voluntar intr-un proiect de cercetare care sa arate care sunt cele mai frecvente locuri din Timisoara in care se produc infectari cu coronavirus.

"Am de gand de indata ce voi fi mai liber sa fac voluntariat cu o echipa care este aproape constituita pentru a indentifica locurile unde s-au produs cele mai multe infectari. Desigur, identificarea acesta se va face cu o anumita probabilitate, nu putem avea concluzii cu o rigoare foarte mare. Dar in termeni estimativi, totusi putem sa tragem niste concluzii. Eu am in minte o procedura de lucru, am in minte cum sa fie colectate datele si cum sa fie apoi instrumentate si ma voi ocupa de asta. Dupa cum se cunoaste, sunt IT-ist si stapanesc, lasand modestia la o parte, aceste mijloace si teoretice si practice de a studia fenomene, de a studia procese, de a extrage esentialul dintr-o multime de date", a declarat Robu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristiano Ronaldo, mai bogat cu 10 milioane de euro! Care e motivul
Cristiano Ronaldo, mai bogat cu 10 milioane de euro! Care e motivul
Starul portughez Cristiano Ronaldo a câştigat parţial procesul pe care l-a intentat împotriva clubului Juventus Torino pentru restanţe salariale, relatează L'Equipe. Cristiano Ronaldo a...
Zonele din România unde să-ți cumperi casă dacă vrei să găsești ușor locuri de parcare
Zonele din România unde să-ți cumperi casă dacă vrei să găsești ușor locuri de parcare
Alexandria, Râmnicu Vâlcea și Drobeta-Turnu Severin sunt orașele din România în care rezidenții au votat că găsesc cu ușurință locuri de parcare. La polul opus, București, Cluj-Napoca...
#Nicolae Robu, #primaria Timisoara, #parcari, #messi, #cristiano ronaldo , #ANI