Accident teribil în județul Mureș. O maşină şi un microbuz s-au ciocnit. În cele două autoturisme se aflau 13 persoane

Joi, 02 Septembrie 2021, ora 14:412465 citiri
Accident teribil în județul Mureș. O maşină şi un microbuz s-au ciocnit. În cele două autoturisme se aflau 13 persoane
Victimelor li se acordă îngrijiri medicale la faţa locului FOTO ISU Mures

ISU şi IPJ Mureş intervin joi, 2 septembrie, la un accident rutier în care sunt implicate o maşină şi un microbuz în care se aflau în total 13 persoane.

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului, la km. 44+280 m, pe DN15 poliţiştii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, din Târgu Mureş şi un microbuz, condus de un bărbat, de 57 de ani, din judeţul Iaşi, în care se aflau 9 persoane.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 13 persoane, respectiv a celor doi conducători auto, precum şi a 3 pasageri din autoturism, dintre care 2 minori, de 2 şi 5 ani şi a altor 8 pasageri din microbuz, cărora li se acordă îngrijiri medicale la faţa locului, urmând a fi transportaţi la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Mureş.

Ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Rutier Reghin pentru stabilirea tuturor împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier.

Circulaţia în zonă este blocată pe ambele sensuri de circulaţie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News