Momentul șocant în care un profesor universitar din Cluj-Napoca a fost omorât pe trotuar de o mașină VIDEO

Miercuri, 24 Noiembrie 2021, ora 14:53 10322 citiri
Imagine suprinsă când mașina a urcat pe trotuar FOTO captură YouTube

Profesorul Radu Bălan de la Facultatea de Autovehicule Rutiere de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a fost ucis luni, 22 noiembrie, când un şofer a pătruns cu maşina pe trotuar, în încercarea de a evita un biciclist.

Momentul cumplit a fost surprins de camera de bord a unei maşini aflate în spatele autoutilitarei care l-a ucis pe profesor şi constituie o probă importantă în acest caz.

În imagini se vede cum un biciclist ţâşneşte direct în faţa vehicului, iar şoferul trage de volan încercând să-l evite şi scapă maşina de sub control.

VIDEO YouTube/ ics

Mașina pătrunde pe trotuar şi îl loveşte în plin pe profesorul clujean.

Biciclistul a dispărut de la locul accidentului, dar a fost găsit de poliţişti a doua zi şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Cercetările se fac pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

„Impactul în urma căruia a rezultat decesul unui pieton a fost produs între o autoutilitară condusă de un bărbat din Cluj-Napoca, înspre strada Dorobanţilor şi un bărbat de 64 de ani din acelaşi municipiu, care se deplasa în calitate de pieton pe trotuarul din partea stângă aferent direcţiei de deplasare anterior amintite”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

După efectuarea cercetării, poliţiştii au concluzionat că „o persoană ar fi condus o bicicletă prin Piaţa Ştefan cel Mare dinspre Piaţa Timotei Cipariu, cu direcţia spre Piaţa Avram Iancu, pe banda de circulaţie destinată transportului în comun.

La intersecţia cu strada Traian Moşoiu acesta ar fi schimbat succesiv benzile de circulaţie spre stânga, printre autoturismele care circulau pe segmentul respectiv de drum, fiind acroşat de autoutilitară, moment în care aceasta din urmă, printr-o manevră de evitare a impactului a pătruns pe trotuarul din partea stângă”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News