Ministrul Transporturilor, revoltat de serviciile oferite calatorilor pe Aeroportul Otopeni: Trebuie intervenit de urgenta!

Joi, 30 Ianuarie 2020, ora 23:09
9668 citiri
Ministrul Transporturilor, revoltat de serviciile oferite calatorilor pe Aeroportul Otopeni: Trebuie intervenit de urgenta!
Foto: Facebook / Emilian Isaila

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a criticat in termeni duri modul in care se desfasoara activitatea si serviciile de care au parte calatorii in Aeroportul Otopeni, el spunand ca in spatele jetoanelor folosite in parcare se afla evaziune fiscala, ca pasagerii nu au carucioare pentru a-si transporta bagajele, iar firmele de handling au miste "amarate de autobuze de stai sa cazi din ele".

"Trebuie sa rezolve problema parcarii. Urgent! Suntem singurul aeroport dintr-o capitala de republica cu acele nenorocite de jetoane care nu vreau sa spun si ce produc in spate: evaziune fiscala", a afirmat ministrul Transporturilor joi seara, intr-o emisiune la Realitatea Plus.

Intrebat cati bani "se fura" prin folosirea jetoanelor, Lucian Bode a raspuns: "Nu-s eu in masura sa spun ca se fura bani, dar spun ca acele jetoane nu cred ca sunt normal a fi folosite in Romania anului 2020, cred ca trebuie un sistem modern pentru parcare".

Lucian Bode a criticat si aspecte precum curatenia sau firmele de handling.

"Trebuie intervenit de urgenta la contractul privind curatenia. Ai un contract, te rog frumos sa te tii de toate prevederile contractuale, pentru ca in Otopeni curatenia a lasat de dorit. Nu mai vorbesc ca erau situatii in care-mi trimiteau si mie cetateni imagini, mesaje ca nu au acele nenorocite de carucioare, nu gaseai un carucior si erau cu miile oameni care doreau sa-si transporte bagajele. Firmele de handling iar, trebuie discutat acolo, sa vezi cum tu iti permiti sa nu-ti dezvolti flota si sa vii cu acele amarate de autobuze de stai sa cazi din ele. Pana la urma iti trebuie o mana de gospodar", a mai spus ministrul Transporturilor.

Lucian Bode a precizat ca a discutat aceste aspecte cu noul manager al Companiei Aeroporturi, care are contractul pe o perioada de patru luni cu posibilitate de prelungire pentru inca doua luni. Bode a spus ca isi doreste selectarea unui manager privat pentru Compania Aeroporturi Bucuresti.

"Eu imi doresc ca selectam un manager privat acolo pe Ordonanta 109, sa aiba un contract de mandat pe patru ani de zile, ca sa poata face lucruri. Si va continua proiectele mari: lucrari la pista 1, calea de rulare Delta si terminalul nou. Imaginati-va ca au intrat prin principala poarta in Romania inca o Romanie. 15 milioane de oameni au trecut prin aeroportul Otopeni in 2019", a adaugat ministrul Transporturilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#servicii parcare Aeroport Otopeni, #evaziune fiscala Otopeni, #curatenie aroport Otopeni , #aeroport