Medic agresat de un șofer de TIR "cu evidente probleme psihice": "M-a depășit în localitate, pe linie continuă, cu 80 de km/h"

Sambata, 07 August 2021, ora 14:348194 citiri
Medic agresat de un șofer de TIR "cu evidente probleme psihice": "M-a depășit în localitate, pe linie continuă, cu 80 de km/h"
Medicul a făcut public numărul de înmatriculare al TIR-ului condus de șoferul agresiv FOTO Facebook/ Craiu Mihai

Medicul pediatru Mihai Craiu povestește o experiență teribilă pe care a trăit-o pe un drum național din cauza unui șofer de TIR extrem de agresiv.

Doctorul spune că i-a luat ore întregi să-și revină după traumă și a căutat să înțeleagă ce cauzează agresivitatea extremă a unor șoferi.

Incidentul, spune Craiu, a avut loc în seara zilei de vineri, 6 august. "Dacă autoritățile ar lua măsuri drastice, pe măsura abaterii săvârșite, atunci ar exista mai puțini iresponsabili pe șosele. Lipsa consecințelor pentru aceste comportamente întărește anomalia din creierul unor indivizi ce prezintă un comportament de tip sociopat", consideră doctorul.

În continuare, acesta și-a descris experiența de coșmar:

"Pe drumul național 1A, între Săcele și Vălenii de Munte (încercam să evit nebunia de pe Valea Prahovei🤔) un individ cu evidente probleme psihice, conducând TIR-ul din imagine - PH04GLB - a pus în pericol viața celorlalți participanți la trafic, depășind în zone fără vizibilitate, în mod repetat, peste linie continuă.

Asta după ce a rulat kilometri întregi la 3-4 metri distanță în spatele meu, făcând semnale cu farurile. Deși circulam cu viteza legală, în coloană foarte lungă de mașini și camioane. Cu prima ocazie m-am dat din calea bolidului.

M-a depășit, în localitate, în zonă cu linie continuă, cu viteză peste 80 km/oră. Apoi a repetat șofatul iresponsabil "în fundul" celui din fața mea (un Hyundai Tucson) alți kilometri. Si iar depășire ilegală și iresponsabilă, pe linie dublă continuă. Apoi a venit la rând o Skoda Octavia, agresată similar...

Nu știu mai departe căci am ieșit din DN1A la Teișani. Răsuflând ușurat că am scăpat doar cu o spaimă... Bucurându-mă că pot să văd cerul de pe propriile picioare, nu de pe un pat de spital", scrie Mihai Craiu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News