Primarul Mihai Chirica s-a fotografiat la braț cu soția unui cunoscut interlop, reținută de polițiști în urmă cu câteva luni

Vineri, 12 Noiembrie 2021, ora 11:33 7722 citiri
Mihai Chirica alături de soția interlopului FOTO reporteris.ro

Primarul Mihai Chirica acesta s-a fotografiat la braț cu soția unuia dintre interlopii periculoși ai orașului Iași la unul dintre evenimentele recente organizate de către directorul Ateneului, Andrei Apreotesei, la Cimitirul Eternitatea.

Alina Filip este soția lui Petronel Corduneanu și, acum câteva luni, era ridicată de polițiști pentru că a încercat să influențeze martori care dădeau declarații împotriva soțului său.

Cine este Petronel Corduneanu

În 2010, Petronel Corduneanu a fost arestat într-un caz cercetat de DIICOT, după ce făcuse o rețea de cerșetori și hoți de buzunare trimiși în vestul Europei. Conform rechizitoriului, câștigurile totale au depășit 1,6 milioane de euro.

Corduneanu a fost condamnat la 14 ani de închisoare: 10 pentru constituire de grup in fracțional organizat, cu un un spor de 4 ani pentru două infracțiuni de șantaj. Complicele său, Marian Cotiugă, care îi este cumnat, a primit 18 ani de pușcărie în primă instanță, scrie reporteris.ro.

Mihai Chirică și Alina Filip s-au fotografiat în urmă cu câteva săptămâni, când soția lui Petronel a distribuit imaginile pe Facebook.

Alina Filip este acum cercetată în libertate.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News