Amenințările scandaloase lansate în spațiul public de un interlop: ”Va fi sânge până la zăbala calului. Va fi prăpăd. Moarte ușoară!”

Marti, 02 Noiembrie 2021, ora 12:55 12893 citiri
Interlopul Gore amenințând pe rețelele de socializare FOTO: Cluj 24

Marius David, un celebru interlop din Cluj cunoscut sub numele Gore, a lansat în spațiul public o serie de amenințări scandaloase.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au derulat verificări în urma unor imagini apărute în spațiul public, prin intermediul cărora interlopul Gore transmite diferite mesaje, printre care și că va ploua cu morți, scrie Cluj 24.

”În vederea stabilirii existenței sau inexistenței unei fapte de natură penală, analiza verificărilor incipiente a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Persoana în cauză a fost invitată la sediul unității de poliție, în vederea clarificării aspectelor transmise în spațiul public, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale”, arată IPJ Cluj.

Marius David, zis Gore, a declarat în filmulețe postate pe rețelele sociale că va "ieși la vânătoare, iar pe străzi va ploua cu morți".

Interlopul a spus în filmulețele dispărute între timp din spațiul public că "păstrează în inima lui o zi în care va ieși la vânătoare și că va prinde de la țepișori de lapte până la cerbi adulți, bătrâni, cu coarne mari, făloși. În ziua aia va fi ca pleva în fața mea acest vânat. Va ploua cu morți... Va fi sânge până la zăbala calului. Va fi prăpăd. Moarte ușoară!".

Cine este interlopul Gore

Marius David (38 de ani) a fost capul lumii interlope din Cluj la mijlocul anilor ’90, fiind arestat, iar ulterior condamnat pentru mai multe scandaluri în care a fost implicat împreună cu prietenii săi Sebastian Chira şi Mesi, potrivit stiridecluj.ro.

Gore a fugit din România în 2001, având un rest de condamnare de executat, şi a ajuns în Palma de Majorca, Spania. Aici a avut un conflict cu un bucureştean, „un trădător”, cum l-a numit el, căruia i-a tăiat mâna cu o sabie. A stat mai bine de un an într-o închisoare spaniolă, însă a scăpat ieftin în raport cu fapta sa şi asta întrucât victima nu s-a mai prezentat în timpul procesului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News