Mesaj emotionant al hotelierilor din Thassos pentru turistii romani: "Mereu va vom astepta cu speranta"

Vineri, 24 Iulie 2020, ora 12:13
4697 citiri
Mesaj emotionant al hotelierilor din Thassos pentru turistii romani: "Mereu va vom astepta cu speranta"
Foto: Hepta.ro

Hotelierii din Skala Potamia, Thassos, isi cer scuze turistilor romani pentru conditiile dificile si costurile ridicate pe care acestia trebuie sa le suporte ca sa vina in vacanta in Grecia.

"S-au creat legaturi puternice intre prietenii nostri, familiile de romani, care vin in fiecare an pe insula, si noi, hotelierii, antreprenorii, care va asteptam si facem tot posibilul sa va bucurati de cea mai buna ospitalitate", se arata intr-o postare pe pagina de Facebook Forum Thassos.

"In acest an COVID-19, a pus multe piedici si a dus la impunerea multor conditii negative pentru prietenii nostri romani. Adevarul este ca de la inceputul primei luni de la deschiderea vamilor (perioada post carantina) pentru prietenii nostri balcanici, am fost martori la o crestere semnificativa a cazurilor de COVID- 19, motiv pentru care guvernul Greciei a decis sa faca niste schimbari atat pentru siguranta populatiei elene, cat si cea a turistilor", se arata in postare.

Hotelierii spun ca, desi masurile sunt pentru siguranta tuturor, acestea au "facut foarte dificila intrarea in tara a turistilor. Rezultatul fiind o mare nemultumire si dezamagire a prietenilor romani, dat fiind faptul ca intrarea in Grecia se face cu costuri mari (pentru testele obligatorii), oboseala multa (timpul de asteptare in vama este foarte mare) si incertitudine (decizii neasteptate ale guvernului".

"De aceea consideram ca scuzele noastre sunt o obligatie catre prietenii nostri romani pentru situatia actuala si va promitem ca mereu va vom astepta cu speranta sa ne vizitati, an de an, intotdeauna sa ne revedem cu bine si sanatosi", se mai arata in postare si noteaza Digi24.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenţionare de călătorie pentru Grecia emisă de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), care anunță că miercuri, 16 aprilie, vor avea loc greve în sectorul transportului public. Conform...
Cine e ”Marea Preoteasă”, actrița care a aprins flacăra olimpică. Traseul către Paris
VIDEO
Cine e ”Marea Preoteasă”, actrița care a aprins flacăra olimpică. Traseul către Paris VIDEO
Flacăra Olimpică a fost aprinsă, marţi, la Archaia Olympia, sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice. În faţa Templului Herei, s-a ridicat un nou pod între Jocurile Antice...
#Grecia, #thassos, #skala potamia, #hotelieri, #coronavirus, #costuri, #vami , #turisti