VIDEO Sexy-peremista din AUR, care l-a acuzat in trecut pe Vadim Tudor ca a vrut sa o violeze, propusa pentru arestare intr-un dosar de proxenetism

Joi, 11 Februarie 2021, ora 08:05 28792 citiri
Ancuta Carcu este propusa pentru arestare preventiva FOTO Facebook/Ancuta Carcu

Ancuta Carcu, o membra AUR care a fost si in PRM si a intrat in conflict cu Corneliu Vadim Tudor, pe care l-a acuzat ca a vrut sa o violeze, este propusa pentru arestare intr-un amplu dosar de proxenetism.

Potrivit gazetdecluj.ro, bistriteanca a fost propusa pentru arestare intr-un dosar de proxenetism alaturi de alti membri ai gruparii, acuzati ca duceau fete sa se prostitueze in Tenerife.

Sursa citata mai arata ca pe data de 2 februarie au avut loc 16 perchezitii in Romania (Cluj, Mures, Arges, Dolj, Suceava, Dambovita si Giurgiu) si alte sase perchezitii in Spania (Tenerife si Madrid).

Cine este Ancuta Carcu

Ancuta Carcu a devenit celebra in anii de glorie ai lui Vadim Tudor. Fosta membra a PRM, Ancuta Carcu l-a acuzat pe "Tribun" ca a vrut sa o violeze.

"Femeia aceasta trebuia sa fie daca nu la puscarie, la balamuc. A incercat sa fie de toate in viata: manechin, cantareata, purtatoare de cuvant, femeie de afaceri, femeie fatala. In clasa a 9-a a fost exmatriculata pentru prostitutie, de la liceul din Feldru. La 30 de ani, cu noua clase voia sa fie secretar executiv, parlamentar, transmitea cuiva sa o faca un fel de consilier pe la Parlamentul European", o caracteriza Vadim Tudor.

In urma conflictelor dintre cei doi a fost deschis si un proces in urma caruia Vadim Tudor si Fundatia Romania Mare au fost obligati sa ii achite femeii daune morale de 1.000 de lei. Vadim a fost pus sa ii achite daune morale femeii pentru ca a spus despre ea ca "nu a facut puscarie pentru prostitutie si santaj... pentru ca se culca cu politistii din zona" si a continuat sa o jigneasca, afirmand ca este "tampita", "handicapata", "scroafa", "sifilitica", "nenorocita", "cioara borata", "curva dracului", "rudimentara", "primitiva", "parasuta", "idioata", "cretina", "bolnava"', idioata".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News