Mehedinti: Restrictii de circulatie pe drumul national DN 57 din Clisura Dunarii

Luni, 03 Decembrie 2012, ora 09:06
2658 citiri

Traficul rutier este restrictionat pe drumul national DN 57 intre municipiul Orsova (judetul Mehedinti) si orasul Moldova Noua (judetul Caras-Severin) din cauza unei alunecari de teren.

In sectorul cuprins intre kilometrii 24+600 si 24+700, situat in Clisura Dunarii, circulatia este inchisa pentru autovehiculele cu masa totala maxima admisa mai mare de 7,5 tone, a declarat, luni, seful Sectiei de Drumuri Nationale Orsova, Ion Cunicel.

Cod portocaliu de furtuna pentru Dobrogea si cod galben de vant pentru alte 11 judete

"Situatia va reveni la normal dupa ce vor fi finalizate lucrarile de consolidare a infrastructurii afectate. In perimetrul respectiv se circula doar pe un fir si cu maximum de prudenta", a declarat Cunic

el.

Circulatia autovehiculelor se poate desfasura deviat pe ruta ocolitoare: DN 6 (km 364+700) Orsova - DN 6 (km 397+200) intersectie cu DN57B - DN57B Iablanita - Oravita - DN57 sau Oravita - Moldova Noua - Dubova.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, cod portocaliu de furtuna pentru Dobrogea si cod galben de vreme severa pentru Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Iasi, Bacau, Vaslui, Vrancea si Galati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ploi torențiale și vânt puternic în aproape jumătate de țară. Cât va dura vremea rea
Ploi torențiale și vânt puternic în aproape jumătate de țară. Cât va dura vremea rea
Meteorologii au anunțat că ploile vor continua până joi seară, iar în sud-estul ţării vor fi averse, descărcări electrice şi, izolat, grindină şi vijelii. În 16 judeţe din...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#restrictii circulatie Clisura Dunarii, #alunecare teren Clisura Dunarii, #cod galben ploi, #cod portocaliu furtuna Dobrogea , #circulatie