Amenda de 30.000 de lei si confiscarea autobasculantei, pentru aruncarea molozului pe un teren de la marginea Capitalei

Joi, 10 Iunie 2021, ora 19:10
Autor: Alina Toma
Amenda de 30.000 de lei si confiscarea autobasculantei, pentru aruncarea molozului pe un teren de la marginea Capitalei
Cum e aruncat gunoiul la marginea Capitalei FOTO Facebook/ Politia locala

Soferul unei basculante a fost surprins, joi, in timp ce bascula deseuri provenite din constructii pe un teren de la marginea Bucurestiului, fapta sanctionata cu amenda de 30.000 de lei si confiscarea vehiculului, informeaza Politia Locala a Municipiului Bucuresti, printr-o postare pe Facebook.

Soferul basculantei de 12 tone a fost surprins de politistii locali din cadrul DGPLCMB in timp ce bascula deseurile pe o proprietate privata din Sectorul 1 al Capitalei. In urma verificarilor, politistii locali au constatat ca basculanta apartine unei firme de transport "recidivista". Potrivit sursei citate, in luna februarie, un alt vehicul greu al aceleiasi societati a fost surprins, tot de catre politistii locali ai DGPLCMB, in timp ce arunca deseuri rezultate din constructii in acelasi loc.

"Atunci, inspectorii Politiei Locale Bucuresti au sanctionat firma cu 50.000 de lei pentru incalcarea normelor de protectie a mediului. Astazi, sanctiunea a fost mai drastica. Politistii locali au solicitat sprijinul Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Bucuresti care, pe langa amenda de 30.000 de lei, a dispus si confiscarea autobasculantei", se mentioneaza in postare.


 Articol citit de 4080 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Tot-la-vale
  10.06.2021, 19:29
  Pentru mormanele de gunoi
  din sectorul unu, cine plateste?
  tarfrad
  11.06.2021, 18:32
  Ha, ha, ha!
  Păi... cine să plătească... hongaria TA!!!

  Se aude că vor investi bani și intr-o groapă de gunoi pentru romani, dar... incă n-au reușit să-și sece "Marea" lor... Balaton...!
  Kogaion78
  11.06.2021, 03:27
  .....nu esti la sobiect.....macar completeaza dreac!......
  ......la sobiect.....colcaie militienii si pompierii lu ilici la chermeze la interlop!...."statul" comunist iliescian dupa comunism ceausist e tot la fel de compromis in paradigma delanoica dupa lovilutie si marea (re)inhaitare!.......poti sa-ti iei cutzit in gat noaptea si gaboru sa-l apere pe cutitaru care-l "hraneste" la chermeza!.......asta-i paradigma delanoica-iliesciana!......arme nu!....politie nu!....dreptate la skeleratu ala in buzunar care petrece pur si simplu in hiadd de placere!......
  .....io am "raportat" intr-o noapte umplerea cu fum din ilfov cred pe toata infama strada a liniei de la dedeman pin la afi (si chiar casa boborului) si cand a venit bompieru+militeanu atasat era sa-mi iau amenda 700 roni ca cica nu au vazut niciun incendiu!......au ridicat ai dreacu cica si o drona!!!!!.....si n-au vazut niik!........niik niik!......
  .....cei....nimic bun pt. noi in continuare!......o sa reaca si "afectele" astea cu confiscarea basculantei......