MCV: Delegatie a Comisiei Europene la Bucuresti. Marti merge la comisiile juridice din Parlament

Marti, 11 Februarie 2020, ora 08:12 15929 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

O delegatie a Comisiei Europene a venit luni in Romania si va sta pana miercuri. Expertii europeni se vor intalni cu reprezentantii institutiilor responsabile in domeniile vizate de Mecanismul de Verificare si Cooperare (MCV).

"O noua misiune de evaluare va avea loc in perioada 10-12 februarie 2020, expertii Comisiei Europene urmand sa aiba intalniri cu reprezentantii institutiilor responsabile in ariile vizate de MCV", anunta Guvernul intr-un comunicat remis Ziare.com.

Echipa de experti se va intalni, marti, cu membrii comisiilor parlamentare juridice, pentru a evalua stadiul indeplinirii recomandarilor din raportul MCV din octombrie 2019.

Potrivit unui memorandum intern al presedintelui Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, Nicusor Halici, transmis Biroului Permanent, intalnirea va avea loc la Parlament de la ora 12,30.

"In acest sens, echipa de experti a Comisiei Europene va avea intalniri cu reprezentantii institutiilor cu responsabilitati in ariile vizate de MCV. Scopul misiunii este de a realiza o evaluare a stadiului indeplinirii recomandarilor din raportul MCV, inclusiv continuitatea in obtinerea de progrese tangibile", precizeaza documentul citat de Agerpres.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News