Mazare: De ce pe mine m-au dus cu mascati si cu dube, iar pe Basescu nu?

Joi, 19 Iunie 2014, ora 23:40
5268 citiri
Mazare: De ce pe mine m-au dus cu mascati si cu dube, iar pe Basescu nu?
Foto: Jurnalul

Primarul Constantei, Radu Mazare, nu intelege de ce el a fost luat cu mascatii de la un restaurant din Capitala, iar fratelui presedintelui, Mircea Basescu, i s-a permis sa vina singur la sediul DNA Bucuresti, dupa ce a fost citat.

"De ce pe mine m-au dus cu mascati si cu dube, iar pe Basescu nu?", a intrebat Radu Mazare, intr-o interventie telefonica la Antena 3, potrivit Ziua de Constanta.

Edilul din Constanta, care, la randul sau, a petrecut o noapte in arestul Politiei Capitalei, a cerut ca si procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), sa fie anchetati, dupa ce Bercea Mondialu a afirmat ca le-a dat bani sa il elibereze.

Bercea Mondialu sustine ca a dat mita si sefei DNA, presedintei ICCJ si lui Vasile Blaga

"Daca banii au ajuns la Kovesi, cine o ancheteaza? Daca ea e acuzata, mai poate conduce Parchetul care o ancheteaza? Cum ma mai duc eu la DNA sau la ICCJ prezidata de Livia Stanciu cand o sa fiu judecat de oamenii pusi in functie de Traian Basescu si care sunt acuzati de luare de mita? Cine se sesizeaza de presupusa mita luata de Kovesi si Livia Stanciu?", a declarat Mazare la postul Romania TV, citat de stiripesurse.ro.

Radu Mazare luat de mascati de la restaurant si adus la DNA: Nu mi-e frica, ma!

Radu Mazare a fost ridicat de DNA dintr-un restaurant bucurestean, pe 8 aprilie 2014, el fiind acuzat de coruptie intr-un dosar legat de constructia locuintelor sociale din Constanta. Mazare a sustinut ca in acea zi plecat din orasul de la malul marii spre Capitala, tocmai pentru a se prezenta ulterior la sediul DNA.

Mircea Basescu a ajuns la DNA: Hai, dati-o incolo de treaba!

In schimb, Mircea Basescu a fost citat, joi dupa-amiza, la DNA Bucuresti, iar acesta a plecat, tot din Constanta, spre Capitala, ajungand la audieri cu cateva minute inainte de ora 18:00.

Fratele presedintelui a fost retinut pentru 24 de ore, joi seara, de procurorii DNA, dupa ce a fost audiat in calitate de suspect in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, retinut pentru 24 de ore

El isi va petrece noaptea de joi spre vineri in arestul Politiei, urmand sa fie prezentat in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Radu Mazare Mircea Basescu, #Radu Mazare Basescu mascati, #Radu Mazare Basescu DNA , #DNA
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
Poza schmit
schmit
rank 5
Bäi Fasole...sau Cezar??? data viitoare te duce cu limuzinä