Masinile confiscate, greu de vandut din cauza consumului mare

Joi, 22 Octombrie 2009, ora 18:161942 citiri
Masinile confiscate, greu de vandut din cauza consumului mare
Foto: Arhiva

Directia de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Targu Jiu nu reuseste sa vanda bunurile confiscate, adica autoturisme si alte bunuri, ale datornicilor la bugetul local, din cauza ca masinile consuma mult, iar potentialii clienti nu sunt interesati.

Seful Directiei de Impozite si Taxe Targu Jiu, Mariana Budulan, a afirmat ca, in ultima jumatate de an, trei autoturisme au fost puse sub sechestru, printre care si un Mercedes, pe care nu il cumpara nimeni, in ciuda faptului ca au scazut pretul de doua ori, informeaza Mediafax.

Autoturismul nu se vinde din cauza ca consuma foarte mult si impozitele sunt mari.

"Impozitul anual pentru acest autoturism este de 3.000 de lei, consumul la suta de kilometri este de peste 20 de litri de motorina si, din aceasta cauza, nici fostul proprietar nu s-a descurcat cu plata impozitelor si cu intretinerea masinii. Am scos-o prima data la vanzare la un pret de 20.000 de lei, am ajuns acum la 10.000 de lei si tot nu avem niciun cumparator", a spus Budulan.

Inspectorii Directiei de Impozite si Taxe Targu Jiu au mai confiscat de la o alta persoana o masina de spalat si un fier de calcat, pe care, de asemenea, nu le cumpara nimeni. Directia de Impozite si Taxe Targu Jiu are de recuperat de la diferiti contribuabili datorii de peste doua milioane de lei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News