UPDATE Mașină a Jandarmeriei, căzută într-un șanț de pe marginea drumului. Poliția a întocmit dosar penal

Luni, 29 Noiembrie 2021, ora 11:22 11995 citiri
În zonă se efectuează lucrări care nu erau semnalizate corespunzător FOTO Infotrafic

O mașină a Jandarmeriei a căzut luni dimineață, 29 noiembrie, într-un șanț de pe marginea Șoselei Fundeni din Capitală, chiar vizavi de spital. În zonă se efectuează lucrări care nu erau semnalizate corespunzător. În plus, carosabilul era ud la ora producerii accidentului.

UPDATE 13.00 Poliția precizează că a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de lucrări neautorizate în zona drumului public.(art. 341 alin.4 din Codul Penal).

"Facem precizarea că Brigada Rutieră a aplicat o sancțiune contravențională executantului pentru nesemnalizarea corespunzătore a lucrării ce se află în curs de execuție", se arată în comunicatul Poliției Române.

Știrea inițială

O maşină a Jandarmeriei a căzut, luni, într-un şanţ lat de un metru, pe Strada Fundeni din Capitală, în timp ce se deplasa spre localitatea Doboroeşti pentru executarea unei misiuni.

Cei trei jandarmi aflați în automobil sunt în stare bună, niciunul dintre aceștia nefiind rănit.

Poliția face cercetări la fața locului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

"Referitor la accidentul in care a fost implicată o mașină a Jandarneriei, facem precizarea că aceasta se deplasa pentru executarea unei misiuni în cooperare cu IPJ Ilfov în localitatea Dobroești. Pe strada Fundeni, în dreptul unor lucrări la carosabil, șoferul a pierdut controlul volanului, iar autospeciala a părăsit drumul, derapând cu partea dreaptă în șanțul cu o lățime de aproximativ 1 metru și adânc de peste 1,5 metri.

Imediat, după producerea acestui accident, șoferul autospecialei a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero. Niciunul dintre cei patru jandarmi, aflați în autoturism nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de către lucrătorii de Poliție", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News