Mama Luizei Melencu spune ca il cunoaste pe barbatul retinut pentru ca i-ar fi violat fiica

Miercuri, 27 Noiembrie 2019, ora 18:08
8010 citiri
Mama Luizei Melencu spune ca il cunoaste pe barbatul retinut pentru ca i-ar fi violat fiica
Foto: Mediafax/Arhiva Hepta.ro

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, tanara care a disparut fara urma in luna aprilie de pe o strada din Caracal, a reactionat dupa ce DIICOT a anuntat ca a retinut un nou suspect care ar fi violat-o pe fata. Monica Melencu spune ca il stie pe barbat si este de parere ca a fost fortat sa recunoasca.

Monica Melencu spune ca a studiat o parte din dosarul Caracal, iar acolo a gasit declaratia barbatului retinut, miercuri, dar nu i-a acordat importanta. Femeia afirma ca barbatul este cunoscut in Caracal ca fiind un consumator de alcool, dar nu crede ca acesta spune adevarul, ci, mai degraba, ca cineva l-ar fi fortat sa recunoasca.

"Nu stiu cat este de adevarat. Persoana asta de 46 de ani are declaratia la dosar. Noi ieri (marti - n.red.) am vazut dosarul, dar nu stiu cat poate fi de adevarat. Omul acesta, pana acum, de ce n-a declarat?

Intr-adevar, scrie omul ars, cum il cheama... Nici nu mai stiu cum il cheama. Sunt bulversata. E vecin cu Dinca, da. L-am mai vazut. Nici nu stiu cum sa spun... Acesta e un om care bea, nu stiu cat poate fi de adevarat. Probabil cineva l-a fortat, nu stiu. Fane, Fane il cheama...

Pentru noi, orice pista e importanta, dar nu stiu cat poate fi de adevarat. De ce n-a declarat pana acum? Nu m-am intalnit cu el, dar noi am stat in Caracal 20 de ani.

Eu stiu ca omul acesta era un om care bea. El e ars pe maini. Eu nu mai stiu ce a declarat ca a facut, nu mai tin minte. El mergea prin curtea lui Dinca. Asta imi amintesc ca a declarat, dar cand s-a ars la maini nu-mi aduc aminte, in declaratie, ce a scris. Trebuie sa citesc iar sa vad despre ce e vorba.

Noi am studiat abia 19 dosare. Toate sunt 30. Am citit declaratia din dosar. Ca il cheama Fane, dar nu ca a violat-o pe Luiza. Asta nu pot confirma ca ar fi scris asa ceva. Declaratia lui este la dosar. Am dat peste o declaratie de-a acestui Fane cu mainile arse", a declarat mama Luizei.

Monica Melencu spune ca nu a fost anuntata de autoritati despre retinerea acestui suspect.

In 2 decembrie, Luiza Melencu implineste 19 ani. Chiar daca fata e de negasit, rudele ii pregatesc o petrecere de ziua ei.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anuntat, miercuri, ca a fost retinut un barbat in varsta de 46 de ani, pentru ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu atunci cand fata era in casa lui Gheorghe Dinca.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#mama Luiza violator retinut DIICOT , #arestare
Comentarii