Magistratul Bogdan Mateescu, candidatul Sectiei pentru judecatori la functia de presedinte al CSM

Joi, 03 Decembrie 2020, ora 11:54 4591 citiri
Foto: Facebook/Bogdan Mateescu

Judecatorul Bogdan Mateescu a fost desemnat, joi, cu majoritate de voturi, de Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru a candida la functia de presedinte al CSM, au precizat, pentru Ziare.com, surse din cadrul institutiei.

El a primit sapte voturi, in timp ce contracandidata sa, Evelina Oprina, a primit doar doua voturi sustin sursele citate.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneste, joi, pentru a-si alege noua conducere - presedintele si vicepresedintele.

Sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) in care va fi prezentat bilantul pentru acest an si va fi aleasa noua conducere are loc joi, la aceasta urmand sa participe si presedintele Klaus Iohannis.

Deac, reprezentantul procurorilor

Procurorul Florin Deac a fost desemnat, joi, cu unanimitate de voturi, de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru a candida la functia de vicepresedinte al CSM, au precizat surse din cadrul institutiei.

Candidatii pentru sefia CSM trebuie sa prezinte un proiect managerial care sa cuprinda viziunea lor referitoare la gestionarea competentelor Consiliului si rezolvarea aspectelor legate de resursele umane din sistemul judiciar si proiectele aflate in derulare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News