Lucrurile bune care se intampla

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 08:54
4154 citiri
Lucrurile bune care se intampla

Litoralul romanesc si-ar putea deschide plajele din 15 iunie, daca lucrurile merg in directia buna, asa cum pare in acest moment.

Si sansele ca asta sa se intample sunt tot mai mari, judecand dupa ultimul raport care ne informeaza ca numarul de noi imbolnaviri a scazut sub 200.

De fapt, si decizia TAROM de a relua zborurile spre si dinspre Italia reprezinta un mesaj foarte important in acest sens.

Nu in ultimul rand, vestile bune vin si din partea oamenilor de stiinta: Mersul la piscina in vreme de pandemie este sigur, spun acestia, ceea ce ne face sa ne gandim cu mai mari sperante catre vacanta de vara care va veni si ea la timpul ei.

Din 15 iunie, ne gandim la deschiderea plajelor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca, daca numarul de cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus va continua sa scada sau daca va exista un numar constant mic, se poate ajunge la deschiderea teraselor de la 1 iunie, iar din 15 iunie s-ar putea deschide plajele.

Cercetatorii au decis: Mersul la piscina in vreme de pandemie este sigur

Noul coronavirus nu se raspandeste prin apa, astfel ca inotul in piscina sau relaxatul in jacuzzi nu sunt atat de periculoase - aceasta este concluzia specialistilor in sanatate publica din Statele Unite.

TAROM introduce zboruri din Bucuresti spre Roma, Milano si retur

Compania TAROM introduce de marti zboruri din Bucuresti spre Roma, Milano si retur, potrivit unui anunt postat pe pagina sa de Facebook.

"La solicitarea dumneavoastra, am introdus urmatoarele zboruri spre si dinspre Italia cu data de calatorie 26 mai 2020: Bucuresti - Roma - Bucuresti, tarif 208 euro, cu bagaj de mana de 10 kg si bagaj de cala de 30 kg incluse; Bucuresti - Milano - Bucuresti, cu tarif de 200 euro, cu bagaj de mana de 10 kg si bagaj de cala de 23 kg incluse", subliniaza reprezentantii companiei.

S-au strans peste 10 miliarde de euro in campania europeana pentru gasirea unui vaccin anti-COVID-19

Exista angajamente in suma de peste 10 miliarde de dolari in campania Comisiei Europene vizand finantarea cercetarii internationale privind teste, tratamente si vaccinuri impotriva COVID-19, anunta Ursula von der Leyen.

Campania de strangere de fonduri in vederea finantarii cercetarii internationale privind teste, tratamente si vaccinuri impotriva noului coronavirus a depasit pragul de zece miliarde de dolari, a anuntat marti presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#stiri pozitive, #vesti bune 27 mai 2020 , #vesti bune