Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > vesti bune
A   A   A

Lucrurile bune care se intampla

Lucrurile bune care se intampla
Foto: Arhiva Pixabay
Organizatia Salvati Copiii este centrul vestilor bune in ultima perioada, alaturi de cei de la Crucea Rosie si marile companii din Romania. Datorita lor spitalele sunt mai bine pregatite in lupta cu noul coronavirus, iar pacientii sunt mai in siguranta.

In plus, stirile din ultimele ore ne arata ca Romania merge mai departe, incetul cu incetul: Transalpina se redeschide, Antipa se redeschide, iar autoritatile recunosc timid ca am ajuns pe panta descendenta a pandemiei la care aspiram de atata vreme.

Salvati Copiii ofera spitalelor banii adunati prin mecanismul de redirectionare a 3,5% din impozitul pe venit

Peste 100 de unitati medicale si de ingrijire pacienti din intreaga tara au cerut sprijinul Salvati Copiii Romania, pentru a primi echipamente de protectie si aparatura medicala esentiala combaterii COVID-19.
Pentru protejarea si spijinirea medicilor si a spitalelor, Salvati Copiii a decis sa puna la dispozitia acestora fondurile care vor fi colectate din redirectionarea a 3,5% din impozitul pe venit, astfel incat fiecare contribuabil sa poata sustine nemijlocit intarirea capacitatii sistemului medical romanesc, aflat sub presiune in aceasta perioada critica.

Circulatia rutiera pe Transalpina se redeschide sambata dimineata

Circulatia rutiera pe Transalpina, intre Ranca si Obarsia Lotrului, se redeschide sambata dimineata, a anuntat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Sambata, 23.05.2020, incepand cu ora 08:00, se reia circulatia pe DN 67C intre localitatile Ranca si Obarsia Lotrului, km 34+800 - 59+800", se arata intr-un comunicat al CNAIR.
Muzeul Antipa se redeschide pe 1 iunie

Muzeul Antipa din Bucuresti se redeschide pe 1 iunie, de Ziua Internationala a Copilului.

"Ce cadou mai placut poate oferi Muzeul Antipa copiilor decat redeschiderea sa, pe data de 1 iunie? Dupa lunga despartire impusa de epidemia de coronavirus, Muzeul Antipa isi deschide portile cu ocazia zilei de 1 iunie, respectand toate masurile pentru siguranta vizitatorilor", anunta muzeul.

Suntem intr-o faza descrescatoare a curbei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat ca Romania se afla intr-o perioada descrescatoare a curbei privind pandemia de coronavirus de vreo saptamana si jumatate si isi doreste sa ramana asa.

Nelu Tataru a precizat ca de abia dupa trecerea a zece zile se poate spune daca cele trei zile de relaxare de la sfarsitul saptamanii trecute au avut un efect nedorit sau situatia a fost gestionata cum trebuie.
Facebook ShareTweet
 Sambata, 23 Mai 2020, ora 00:00
 Autor:Oana Dimitriu

 Articol citit de 1137 ori

Citeste si: