Lucrurile bune care se intampla

Marti, 19 Mai 2020, ora 11:33
3871 citiri
Lucrurile bune care se intampla
Foto: Arhiva Pixabay

Dupa un weekend de relaxare, subiectul principal al ultimelor ore a fost, desigur, redeschiderea teraselor. Astfel, romanii au primit promisiunea ca din 1 iunie pot iesi la terase si ca, din 15, se deschid si unitatile de cazare.

Vestile bune vin si pentru cei care asteptau cu nerabdare sa se reapuce de sport: din 15 iunie ar putea avea liber la sala, daca lucrurile decurg bine in Romania.

Stiri pozitive avem si de peste hotare, unde Grecia si-a redeschis plajele pentru localnici, iar Uniunea Europeana a anuntat ca ar putea accelera punerea pe piata a medicamentului Remdesivir ca tratament impotriva COVID-19.

Salile de fitness s-ar putea redeschide dupa 15 iunie

Salile de culturism si fitness din Romania s-ar putea redeschide dupa 15 iunie, cu respectarea unui set de conditii necesare pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus, a declarat presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness, Gabriel Toncean.

Mai multi reprezentanti ai salilor de culturism si fitness au avut, luni, o intrevedere cu ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, si cu presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness, Gabriel Toncean.

Pe 1 iunie se redeschid terasele, iar de pe 15 iunie unitatile de cazare

Terasele ar urma sa se deschida pe 1 iunie, iar hotelurile, la jumatatea lunii viitoare, a anuntat Muhhamad Murad, presedintele Federatiei Patronarelor din Turismul Romanesc, in urma unor discutii cu premierul Ludovic Orban.

Grecii au liber la mers la plaja, dar sunt supravegheati cu drone

Dupa ce sute de plaje din Grecia au fost redeschise, grecii s-au grabit sa prinda un loc pe nisip sau un sezlong.

Cetatenii si-au recuperat putina libertate, dupa cum relateaza The Guardian, insa sunt supravegheati prin intermediul dronelor.

In acest mod, autoritatile se asigura ca este respectata distanta sociala in vederea limitarii raspandirii coronavirusului.

Sezlongurile sunt asezate la o distanta de 10 metri unul de celalat. Doar parintii au voie sa isi tina copiii langa ei.

UE ar putea accelera punerea pe piata a medicamentului Remdesivir ca tratament impotriva COVID-19

Uniunea Europeana (UE) ar putea da, in zilele urmatoare, unda verde initiala comercializarii medicamentului Remdesivir drept un tratament al COVID-19, a anuntat luni directorul Agentiei Europe a Medicamentului (EMA), o accelerare a punerii pe piata a acestui medicament, in contextul unei concurente mondiale acerbe cu privire la resurse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#stiri pozitive, #vesti bune 19 mai 2020 , #vesti bune