Lucrurile bune care se intampla

Joi, 07 Mai 2020, ora 10:56
4897 citiri
Lucrurile bune care se intampla
Foto: Arhiva Pixabay

Una dintre cele mai bune vesti din ultimele ore vine din Grecia, care tocmai ne-a anuntat ca, incepand de la 1 iulie, putem merge sa ne relaxam pe frumoasele sale plaje si nu numai.

In plus, pe plan local, peste 12.000 de romani cer oficial la unison autoritatilor sa le permita sa mearga la munte incepand din 15 mai.

Stiind aceste lucruri, putem privi cu mai multa speranta spre viitor si cu multumire catre lucrurile bune care se intampla in prezent.

Danone Romania doneaza 250.000 euro catre Daruieste Viata

Danone Romania doneaza 250.000 de euro (aproximativ 1.200.000 de lei) catre Daruieste Viata pentru a sprijini lupta impotriva pandemiei.

Angajatii companiei sunt implicati direct in colectarea nevoilor spitalelor din toata tara si, cu ajutorul nepretuit al echipei Daruieste Viata, vor fi puse la dispozitie echipamentele si materialele medicale necesare.

Kaufland Romania finanteaza cu 500.000 de euro proiecte care vin in ajutorul persoanelor vulnerabile

Kaufland Romania anunta care sunt primele 14 proiecte finantate in cadrul apelului de proiecte In Stare sa Ajut, parte a programului In Stare de Bine, prin care compania acorda granturi nerambursabile ONG-urilor din intreaga tara care s-au mobilizat sa ajute comunitatile si grupurile cele mai vulnerabile in aceasta perioada.

Astfel, in cadrul apelului, 500.000 de euro au fost acordati celor 14 proiecte ce vin in sprijinul urgent al grupurilor defavorizate afectate de pandemie si personalului medical din prima linie, in comunitatile din 17 judete din tara si Bucuresti.

Digi doneaza echipamente medicale de peste 1,6 milioane de euro si un laborator RealTime PCR

Grupul Digi va dona catre Ministerul Sanatatii si municipalitatile din Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Oradea si Timisoara 60 de kituri pentru ventilare mecanica, indispensabile in tratamentul cazurilor critice de COVID-19, aflate la terapie intensiva.

Acestea includ ventilatoare, infuzomate, injectomate, monitoare, ecografe, paturi. Echipamentele, care au fost achizitionate de catre Digi Romania direct de la producatorul de top MindRay, precum si celelalte accesorii, au o valoare totala de peste 1,6 milioane de euro si vor ajunge in Romania in etape, pe parcursul lunilor mai si iunie 2020.

Petitia pentru turismul montan a fost trimisa Guvernului

O petitie prin care se cere permiterea practicarii turismului montan din data de 15 mai a strans peste 12.000 de semnaturi in mai putin de 4 zile si a fost trimisa Guvernului, iar ultimele declaratii ale autoritatilor arata ca s-a tinut cont de ea.

Petitia a fost initiata de ghidul montan profesionist Andrei Badea si este adresata Ministerului Economiei, Ministerului Afacerilor Interne si Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

"Dorim permiterea practicarii de turism montan fara restrictii de circulatie, in grup limitat, cu distanta corespunzatoare intre membri, in perioada imediat urmatoare", se arata in petitia initiata pe platforma Declic.

Croatia isi redeschide litoralul pentru turisti

Croatia isi va redeschide litoralul de la Marea Adriatica pentru turisti, insa vara va fi diferita fata de cum era inainte de pandemia de COVID-19, a declarat miercuri directorul Institutului de Sanatate Publica de la Zagreb.

Grecia primeste din nou turisti, de la 1 iulie

Grecia va primi turisti de la 1 iulie, a anuntat, miercuri, in Parlamentul de la Atena, secretarul de stat Giorgos Gerapetritis, transmite DPA.

"Vom deschide turismul de la 1 iulie. Detaliile privind demararea sezonului, inclusiv sprijinul financiar pentru industria turismului, vor fi anuntate pana in 15 mai", a declarat oficialul elen.

Si premierul Kyriakos Mitsotakis a afirmat, intr-un interviu acordat CNN, ca protocoalele privind calatoriile in conditii de siguranta trebuie adoptate in prealabil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#stiri pozitive, #vesti bune , #vesti bune