Liviu Dragnea, huiduit la DNA: "Borfașule, ai venit din nou? Credeai că scapi?!". Scandal cu îmbrânceli în fața instituției VIDEO

Luni, 26 Iulie 2021, ora 13:307594 citiri
Liviu Dragnea, huiduit la DNA: "Borfașule, ai venit din nou? Credeai că scapi?!". Scandal cu îmbrânceli în fața instituției VIDEO
Dragnea a fost chemat la DNA pentru că „trebuie să i se comunice ordonanța de menținere a sechestrului judiciar în dosarul Tel Drum”FOTO Hepta

Liviu Dragnea a fost întâmpinat de zeci de persoane luni, 26 iulie, când a ajuns la sediul DNA.

Unii susținători și alții contestatari, oamenii l-au huiduit, s-au îmbrâncit, și a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine, după ce un susținător al lui Dragnea ar fi lovit un jurnalist.

Printre cei prezenți a fost și Marian Tivilic Moroșanu, un protestatar cunoscut în România sub porecla Ceaușescu. Acesta a transmis live pe Facebook momentul sosirii lui Dragnea.

Motivul pentru care a fost chemat este că „trebuie să i se comunice ordonanța de menținere a sechestrului judiciar în dosarul Tel Drum”, după cum a declarat avocata fostului lider PSD, Flavia Teodosiu, pentru Libertatea.

Liviu Dragnea a stat puţin în sediul DNA.

La ieşire a precizat doar că inițial trebuia să fie reprezentat doar de către avocat, ulterior aflând că trebuie să se prezinte personal.

Contestatarii i-au strigat în continuare că ar trebui să se afle la puşcărie, în timp ce susţinătorii i-au transmis mesaje de încurajare.

Mai multe persoane au fost legitimate de către forţele de ordine.

DNA nu a transmis, deocamdată, informaţii cu privire la motivul convocării.

Codrin Ştefănescu a anunţat de duminică, 25 iulie, că Liviu Dragnea a fost convocat luni, 26 iulie, la DNA, la ora când ar fi fost programat pentru un RMN.

Ștefănescu a mai spus că este vorba doar de o chestiune de procedură la care ar fi putut participa, în mod legal, doar avocaţii şi la care nu era necesară prezenţa fostului lider al PSD.