Lista profesorilor si a editurilor care au girat cartile scrise de puscariasii-vedeta din Romania (Video)

Vineri, 08 Ianuarie 2016, ora 22:03
10951 citiri
Lista profesorilor si a editurilor care au girat cartile scrise de puscariasii-vedeta din Romania (Video)
Foto: Ziare.com

Dan Voiculescu, Gigi Becali, Mihai Stoica, Ioan Becali sau Gigi Netoiu se numara printre detinutii care au scris carti in spatele gratiilor.

Republica publica lista completa a profesorilor universitari si a editurilor care au girat "lucrarile stiintifice" scrise de acestia.

Astfel, cei care au coordonat cartile lui Gigi Becali sunt mitropolitul Ardealului Laurentiu Streza (care i-a coordonat cartea "Iubirea milostiva si mantuitoare", editura Saeculum 2014), IPS Teodosie (Universitatea Ovidius din Contanta), prof. univ. dr. Viorel Cojocaru (Universitatea nationala de educatie fizica si sport Bucuresti) si Dan Pavel, politolog.

Pentru cele trei carti ("Manualul investitorului in fotbal", "Statutul lucratorilor de fotbal, prin prisma regulamentelor interne si internationale", "Arbitrul si rolul sau in fotbal, toate la editura Oscar Print), Ioan Becali a fost indrumat tot de Viorel Cojocaru, care si-a oferit ajutorul si pentru Victor Becali, ("Managementul cluburilor de fotbal, al structurilor").

La ajutorul lui Cojocaru a apelat si Mihai Stoica, care a scris in 2014 FIFA World Cup - Brazilia. Statistici. Analize. Concluzii", dar si Cristian Borcea ("Am fost presedintele unui vis - Dinamo Bucuresti" si "Aspecte din activitatea organizatorica a cluburilor de fotbal").

Conferentiarul universitar doctor Iancu Anica, de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Craiova, a coordonat cele patru lucrari stiintifice ale lui Gigi Netoiu.

Cartile publicate in 2015

w15.pdf

Cartile publicate in 2014

w14.pdf

Carturarii de dupa gratii: Lista completa a cartilor scrise de puscariasii-vedeta din Romania

Cartile publicate in 2013

w13.pdf

Cartile publicate in 2012

w12.pdf

Cartile publicate in 2011

w11.pdf

Cartile publicate in 2010

w10.pdf

Cartile publicate in 2009

w9.pdf

Cartile publicate in 2008

w8.pdf

Derbiul cartilor scrise din puscarie - Becali si Nastase, la penaltiuri

Cartile publicate in 2007

w7pdf.pdf

Administratia Nationala a Penitenciarelor a facut publica lista cu lucrarile stiintifice elaborate si publicate de detinuti in perioada 2013 - 2015. Potrivit datelor respective, 188 de detinuti au scris si publicat carti in ultimii doi ani.

Printre acestia se numara Dan Voiculescu, Dinel Staicu, Ioan Niculae, Catalin Voicu, Miron Mitrea, Relu Fenechiu, Dan Diaconescu, Sorin Rosca Stanescu, Mihai Stoica, Gigi Becali, Cristi Borcea, Gheorghe Copos, Gigi Netoiu sau Gheorghe Mencinicopschi.

Potrivit articolului 96 alineatul 1 din Legea nr. 254/2013 privind executarea pedepselor, "pedeapsa care este considerata ca executata pe baza muncii prestate sau a instruirii scolare si formarii profesionale, in vederea acordarii liberarii conditionate, se calculeaza dupa cum urmeaza: (...) f) in cazul elaborarii de lucrari stiintifice publicate sau inventii si inovatii brevetate, se considera 30 de zile executate, pentru fiecare lucrare stiintifica sau inventie si inovatie brevetate".

Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
#lista carti inchisoare, #lista coordonatori carti detinuti, #carti detinuti inchisoare , #inchisoare