Leo de la Strehaia s-a prezentat cu bolidul BMW la pușcărie. Manelistul a fost condamnat la închisoare cu două zile înainte să se prescrie faptele

Joi, 30 Septembrie 2021, ora 15:065173 citiri
Leo de la Strehaia s-a prezentat cu bolidul BMW la pușcărie. Manelistul a fost condamnat la închisoare cu două zile înainte să se prescrie faptele
Familia manelistului Ion Stelică Mihai l-a condus la penitenciar cu BMW-ul FOTO Antena 3

Ion Stelică Mihai, zis Leo de la Strehaia, a fost condamnat definitiv miercuri, 30 septembrie, la doi ani și jumătate de închisoare cu executare. Alături de acesta au mai primit condamnări mama lui și un alt bărbat.

Mandatul de executare al pedepsei a fost pus în executare în seara aceleiași zile, astfel că Ion Mihai a ajuns la închisoare împreună cu mama lui.

Cei trei vor executa pedeapsa la Penitenciarul din Drobeta Turnu-Severin.

Manelistul s-a prezentat cu bagajele la penitenciar într-un bolid BMW.

Procurorii l-au acuzat pe Leo de la Strehaia, trimis în judecată în 2017, și pe mai mulți membri ai familiei că au prejudiciat statul român cu 3 milioane de euro prin cumpărarea de combustibil neaccizat și vânzarea ulterioară a acestuia sub formă de motorină sau combustibil premium.

Faptele se prescriau pe 1 octombrie 2021, iar completul de la Curtea de Apel București a judecat cu rapiditate, s-au dat și termene de pe o zi pe alta.

"În această seară (n.r. - miercuri, 29 septembrie), poliţiştii din cadrul Poliţiei Strehaia au identificat şi reţinut doi bărbaţi, de 47 și respectiv 50 de ani, şi o femeie, de 61 de ani, toţi din oraşul Strehaia, pe numele cărora Tribunalul Bucureşti a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul de 47 de ani a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare, bărbatul de 50 de ani la 1 an şi 6 luni de închisoare, iar femeia la 2 ani de închisoare, pentru săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală", a transmis Poliţia Judeţeană Mehedinţi.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News