Kelemen Hunor, despre incendiul de la "Matei Bals": Sanatatea si educatia sunt domenii in care nu trebuie sa facem economii

Vineri, 29 Ianuarie 2021, ora 12:22
Autor: Teodora Munteanu
Kelemen Hunor, despre incendiul de la "Matei Bals": Sanatatea si educatia sunt domenii in care nu trebuie sa facem economii
Kelemen Hunor, Vicepremier

Vicepremierul Kelemen Hunor afirma ca este nevoie de o ancheta rapida in cazul incendiului care a izbucnit vineri la Institutul "Matei Bals" din Capitala si sustine ca sanatatea si educatia sunt domenii in care nu trebuie facute economii.

"Este dificil sa te exprimi dupa o tragedie precum cea de astazi in zori, de la Institutul de Epidemiologie 'Matei Bals' din Bucuresti. In mai putin de trei luni acesta este al doilea incendiu care are loc intr-un spital din Romania soldat cu pierderi de vieti omenesti. Traim momente de doliu acum, in care doresc sa transmit sincere condoleante rudelor si apropiatilor celor decedati.

Cauzele incendiului sunt necunoscute, este nevoie de o ancheta si interventie rapida si decisiva. Sanatatea si educatia sunt domenii in care nu trebuie sa facem economii, acestea nu trebuie sa fie afectate de masuri de austeritate!", scrie vicepremierul pe Facebook.

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata, la un pavilion al Institutului ''Matei Bals'' din Capitala.

Citeste si:

 Articol citit de 1503 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  george 2
  30.01.2021, 00:06
  Secu?!
  Padurarul asta unguresc cu ifose de intelectual vorbeste in necunostinta de cauza sau o face premeditat. Si sanatatea si invatamantul au avut parte de bani suficienti in acesti 30 de ani incat ar fi trebuit sa fie acum domenii infloritoare. Dar banii s-au furat fara nici o jena de securistii patroni de firme clientelare. Pe astia vrea sa-i ingrase si mai tare drujbarul Kelemen?
  ABC-Q
  29.01.2021, 14:44
  Nea Nicule,
  s-a rezolvat problema. PSD anunta motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii.
  " Exista oameni care n-au morala decit din bucati; e o stofa din care nu-ti faci haina " (J.J.).
  Rafalle
  29.01.2021, 12:40
  Mielul Ungurean
  Stie ce spune Citizen K !
  De aceea se si cheltuie de 4(patru) ori mai mult de la buget ptr fiecare minoritar.
  Burse, clase de 12 elevi, transport, papica, excursii, functii de l8 anisori.
  Pe banii prostilor majoritari numiti si romani 1
  alfabeta
  29.01.2021, 12:35
  Sanatatea este domeniul in implicarea politica chiar doare imediat
  In educatie, doar naste monstri...care vor ucide totul in viitor...
  Toata tara este cucerita de incompetenti, de gasti (politice si nepolitice) care nu urmaresc decat sa puna mana pe posturi si bani, indiferent de cat de imoral se comporta. Si asta se intampla chiar in universitati (ba chiar academii si "academii", in Ministerul Educatiei samd), deci e clar cat de imorala e intreaga societate.
  niculaeda
  29.01.2021, 12:32
  nu
  domnu' kelemen , trebuie furat tot , fara economii ! 😫
  coolsnow
  29.01.2021, 12:47
  cat populism in declaratia lui hunor
  un populism pur si simplu gretos.
  Adica hai sa paltim de la buget doar pt sanatate si educatie (daca e sa nu facem economii) si sa lasam de izbeliste infrastructura (nu conteaza ca avem zeci de accidente rutiere pe luna in care mor simai mult de 5 oameni deodata), nu mai finantam justitia ca hotii sunt si ei oameni si nu trebuie asupriti, nici politia ca oricum nu o sa mai aven nevoie de justitie s.a.m.d.
  PS: Ce ar fi sa incepeti taierile pentru a putea avea mai multi bani pentru sanatate si educatie de la politicieni incepand cu finantatrile partidelor si terminand cu reducerea cheltuielilor pentru senat camera deputatilor si guvern (ma refer la ministri, secretari de stat si birourile lor)?