Jandarmii din Galați au scos pe geamul unui apartament un pitbull care a atacat o femeie de 71 de ani

Luni, 06 Decembrie 2021, ora 15:482542 citiri
Jandarmii din Galați au scos pe geamul unui apartament un pitbull care a atacat o femeie de 71 de ani
Imagine surprinsă după ce câinele a fost scos din casă FOTO Jandarmeria Galați

Un câine din rasa pitbull, în vârstă de 7 ani, a fost imobilizat luni, 6 decembrie, de jandarmii gălăţeni, după ce acesta a atacat o femeie care-l avea în grijă, animalul fiind predat lucrătorilor de la ecarisaj, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Un echipaj de jandarmerie aflat în misiune pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat de către operatorul 112 la o adresă din Cartierul Micro 18, unde era semnalat că un câine din rasa pitbull, aflat în locuinţă, a atacat proprietara apartamentului.

În momentul în care au ajuns la adresa indicată, jandarmii nu au reuşit să pătrundă în interiorul locuinţei deoarece animalul era agitat şi se lovea puternic în uşă, iar proprietara apartamentului nu se putea apropia pentru a deschide.

Jandarmii au aflat că în interiorul locuinţei se află o femeie în vârstă de 71 de ani, bunica proprietarului câinelui, nepotul acesteia fiind plecat de acasă cu probleme personale.

Fiul femeii, aflat şi el la faţa locului, a declarat jandarmilor că a fost sunat de către mama sa, care i-a spus că animalul este foarte agitat, are ochii roşii, a muşcat-o şi nu o lasă să se dea jos din pat, împingând-o cu labele. Acesta a mai spus că mama sa se deplasează cu ajutorul unui cadru metalic şi că a încercat să intre în apartament, însă nu a putut deoarece cheia era în uşă.

Întrucât apartamentul era situat la parter, jandarmii au ieşit din casa scării şi au observat că geamul de la dormitor este deschis, moment în care s-au apropiat de fereastră, au tras jaluzeaua şi au văzut câinele în cameră, agitat. În acel moment, oamenii legii au scos crosa şi au agăţat câinele, pe care l-au tras afară din locuinţă, pe geam.

După ce au scos animalul din apartament, jandarmii au solicitat sprijinul lucrătorilor de la ecarisaj, care l-au preluat şi l-au transportat la padoc.

Femeia a refuzat solicitarea unui echipaj medical de urgenţă.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News