Jandarmii au muncit 2 ore sa salveze un bursuc cazut intr-un put adanc de sapte metri. Ce s-a intamplat cu animalul VIDEO

Duminica, 04 Iulie 2021, ora 17:592786 citiri
Jandarmii au muncit 2 ore sa salveze un bursuc cazut intr-un put adanc de sapte metri. Ce s-a intamplat cu animalul VIDEO
Jandarmii, la baza putului in care a cazut bursucul FOTO Jandarmeria Buzau

Jandarmii din Buzau, ajutati de pompieri, de un medic veterinar si de autoritati locale au intervenit duminica, 7 iulie, pentru salvarea unui bursuc care cazuse intr un put adanc de aproximativ sapte metri.

Jandarmii au fost anuntati prin 112 ca pe un teren arabil de pe raza localitatii Robeasca se afla un animal cazut intr-un put neacoperit.

Un echipaj de jandarmi a fost trimis la fata locului pentru a verifica cele sesizate si a confirmat faptul ca in putul cu o adancime de aproximativ 7 metri se afla captiv un bursuc.

"Au fost anuntate autoritatile locale si institutiile cu atributii in domeniu. In sprijinul jandarmilor, la fata locului s-au deplasat reprezentantii Primariei Robeasca, un echipaj din cadrul ISU Buzau, personal DSVSA si un medic veterinar care a tranchilizat animalul", a transmis IJJ Buzau.

Pentru salvarea bursucului, un pompier a coborat in putului si ajutat de colegii care au ramas la baza gropii, acesta a reusit sa salveze animalul.

Dupa aproximativ 2 ore bursucul a fost eliberat in mediul natural.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News