Jandarmeria dezminte informatiile conform carora ar fi impartit masti si gel dezinfectant participantilor la priveghiul interlopului Florin Mototolea

Joi, 06 August 2020, ora 13:342414 citiri
Jandarmeria dezminte informatiile conform carora ar fi impartit masti si gel dezinfectant participantilor la priveghiul interlopului Florin Mototolea
Lumea s-a ingramadit la priveghiul lui Emi Pian: Captura FB

Jandarmeria Bucuresti a dezmintit informatiile aparute in spatiul public, potrivit carora ar fi impartit masti si gel dezinfectant membrilor clanului Duduianu la priveghiul lui Florin Mototolea, alias Emi Pian. DGJB transmite ca a cerut familiei defunctului sa distribuie materiale de protectie celor prezenti acolo.

"In legatura cu informatia lansata in spatiul public, conform careia Jandarmeria distribuie masti gratuite la un eveniment privat din Capitala, Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti face urmatoarele precizari:

Afirmatia la care se face referire este falsa. Jandarmeria Capitalei a recomandat organizatorilor evenimentului privat sa distribuie participantilor materiale de protectie a sanatatii individuale. Mastile de protectie si materialele dezinfectante au fost puse la dispozitia participantilor de catre organizatorii evenimentului privat.

Recomandarile consecvente ale Jandarmeriei au fost de respectare a masurilor de protectie a sanatatii individuale si a normelor legale in vigoare, pentru a preveni situatii care sa constituie factor de risc pentru comunitate", a transmis Jandarmeria Bucuresti.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News