Un jandarm din Braila a fost injunghiat in timp ce incerca sa imobilizeze un barbat. Agresorul ameninta ca se arunca de la etajul 4

Joi, 06 Mai 2021, ora 14:111428 citiri
Un jandarm din Braila a fost injunghiat in timp ce incerca sa imobilizeze un barbat. Agresorul ameninta ca se arunca de la etajul 4
Un jandarm din Braila a fost injunghiat FOTO Facebook/ Jandarmeria Romana

Un jandarm angajat la Inspectoratul Judetean de Jandarmi (IJJ) Braila a fost injunghiat in coapsa stanga de un barbat care ameninta ca se arunca de la etaj, potrivit informatiilor furnizate de ISU Braila.

"ISU a fost solicitat sa intervina in cazul unui barbat care ameninta ca se arunca de la etajul patru al unui bloc. La fata locului s-a intervenit cu o autospeciala de descarcerare, ambulanta SMURD si autoscara. Usa apartamentului a fost deschisa de echipajul ISU, persoana fiind imobilizata de echipaje ale IJJ si IPJ. In timpul actiunii a fost ranit un jandarm, fiind injunghiat la nivelul soldului stang. Jandarmul a fost preluat de echipajul SAJ si transportat la spital. Persoana a fost imobilizata si este condusa la sediul IPJ", se arata intr-un comunicat al ISU Braila.

Potrivit informatiilor furnizate de Biroul de presa al IJJ Braila, jandarmul injunghiat se afla in afara oricarui pericol, el primind ingrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Braila.

"In data de 06.05.2021, un echipaj de jandarmi a actionat in sprijinul efectivelor Politiei Municipiului Braila, la o adresa din municipiul Braila, deoarece o persoana arunca cu obiecte contondente pe copertina unei alte locuinte vecine. In timpul interventiei, un subofiter din cadrul echipajului de jandarmi a fost injunghiat superficial in coapsa stanga.

Subofiterul a fost transportat imediat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Braila, pentru a primi ingrijiri medicale. Mentionam ca, in prezent, viata nu-i este pusa in pericol. Agresorul, in varsta de 53 ani, a fost preluat de catre efectivele Politiei Municipiului Braila, fiind internat la Spitalul de Psihiatrie Braila. Urmeaza a fi luate masurile legale", se arata in informarea IJJ Braila.


Comentarii
JeanB
rank 5
Agresorul ameninta ca se arunca de la etajul 4