Imagini de la locul tragediei in care a murit pilotul Adrian Cernea. Masina de concurs i-a fost luata de viitura VIDEO

Sambata, 19 Iunie 2021, ora 21:2810771 citiri
Imagini de la locul tragediei in care a murit pilotul Adrian Cernea. Masina de concurs i-a fost luata de viitura VIDEO
Masina pilotului care a murit in apele Oituzului FOTO ISU Bacau

Fostul campion national de off-road Adrian Cernea a decedat sambata, 19 iunie, in timpul unei etape a Campionatului National, desfasurata la Slanic Moldova.

Masina cu care se afla in concurs a fost luata de ape. Salvatorii au ajuns cu greu la locul interventiei, fiind vorba de un traseu forestier.

Concursul a fost intrerupt imediat si in incercarea de salvare a acestuia, s-a intervenit atat cu echipaje de off road, care erau prezente la fata locului, cat si cu echipaje ISU. Din pacate, trupul sau a fost gasit fara suflare cateva sute de metri mai jos.

''Echipajul format din Adrian Cernea si copilotul Alex Tache urma sa traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecusera fara probleme moment in care au fost surprinsi de o viitura. Masina de concurs a fost luata de ape. Copilotul a fost salvat, insa Adrian Cernea a ramas blocat in masina luata de ape, conform Comisiei Nationale de Off Road'', se arata in comunicatjul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv,

Inca din momentul in care a primit primele informatii privind disparitia lui Adrian Cernea in ape, Biroul Executiv al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv s-a intrunit de urgenta si a deschis o ancheta pentru a vedea in ce circumstante s-a produs tragedia. Presedintele Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS), Norris Mageanu, si vicepresedintele Catalin Nicolescu, seful Comisiei de Securitate, aflati la Targu Mures, pentru o etapa din Campionatul National de Super-Rally, au plecat la Slanic Moldova.

Comentarii
Nonpolitikon
rank 5
De ce nu există nici măcar un plan de regularizare s bazinului hidro