Lider al gruparii interlope Sadoveanu, ucis in Statele Unite. Un rival roman l-a impuscat in cap pentru 200.000 de dolari si un Ferrari

Miercuri, 27 Ianuarie 2021, ora 19:50
16618 citiri
Lider al gruparii interlope Sadoveanu, ucis in Statele Unite. Un rival roman l-a impuscat in cap pentru 200.000 de dolari si un Ferrari
Aly Sadoveanu (stanga) a fost ucis de Florin Americanu (dreapta) FOTO Opinia de Buzau

La aproape jumatate de an de cand seful clanului Duduianu a fost ucis de un interlop rival, o noua crima are loc in lumea infractionalitatii subterane. Aurel Trandafir (42 de ani), zis Aly Sadoveanu, a fost impuscat mortal in SUA de un rival pe nume Florin Americanu.

Potrivit informatiilor furnizate de apropiati, crima ar fi avut mobil financiar. Cei din gruparea Sadoveanu isi plang capetenia pe retelele de socializare.

Cum au ajuns clanurile interlope sa-si faca de cap in Romania. "Nu cred ca dau doi bani pe amenintarile ministrului Justitiei"

Povestea clanului interlop condus de Sile Pietroi. De numele gruparii se leaga scandaluri care au zguduit Politia, dar si acuzatii de tentative de omor, extorcari si talharii

Printre cei care au anuntat moartea lui Aurel Trandafir, lider al clanului Sadoveanu din Chitila, se numara Remus Minca, zis Nat, un alt lider al clanului Sadoveanu, cel care de Revelion si-a postat pe pagina sa de socializare imagini cu baiatul sau minor care danseaza cu o narghilea intr-o mana si o sticla de bautura in alta.

Minca a postat pe contul de Facebook un mesaj: "Mare pierdere pentru noi... Chiar acum cand am avut mai multa nevoie de tine... Nu pot sa cred... ne-ai lasat pe toti cu inimile indurerate".

Anuntul a fost rostogolit de mai multi membri ai clanului si a strans sute de mesaje de condoleante.

In luna septembrie 2020, politistii au facut mai multe perchezitii la membrii clanului Sadoveanu. Acestia erau filati dupa ce, intr-o interventie video pe o retea de socializare a amenintat gruparile rivale care le incalca teritoriile din Capitala revedicate de ei.

In urma perchezitiilor, oamenii legii au saltat sume importante de bani si multe arme albe. Interlopii pareau ca se pregatesc mai degraba de un razboi decat de crestinarea unui copil.

Cine este Aly Sadoveanu, interlopul impuscat de un rival in SUA

Trupul lui Aurel Trandafir ar urma sa fie repatriat zilele urmatoare, insa autoritatile nu au facut comentarii referitoare la o eventuala mobilizare de forte pentru impiedicarea participarii unui numar mare de persoane la priveghi avand in vedere ca in aceasta perioada sunt sporite masurile anti-pandemie in toata tara, iar politistii dau amenzi celor care se strang la petreceri sau alte evenimente.

Surse judiciare au confirmat ca Aurel Trandafir era urmarit international inca din anul 2018, fiind condamnat la sase ani si patru luni pentru talharie.

A reusit sa fuga din tara inainte ca judecatorii sa dea decizia finala si a ajuns in SUA. Acolo a fost ucis de un alt interlop roman, un anume Florin Andronache, zis Florin Americanu.

Cine este Florin Americanu cel care l-a executat pe Aly Sadoveanu

Interlopul care l-a impuscat pe Aly Sadoveanu ar fi originar din Buzau. Florin Andronache, alias Florin Americanu ori Kevin Americanu pe retelele de socializare, de loc din localitatea buzoiana Calvini, l-ar fi impuscat in cap pe Aurel Trandafir pentru suma de 200.000 de dolari si un Ferrari, scrie opiniabuzau.ro.

Conform sursei citate, Florin Andronache nu ar avea un trecut infractional in Buzau sau Romania, fiind plecat de multi ani in afara tarii.

Acesta se lauda pe retelele de socializare filmandu-se alaturi de masinile scumpe si pachetele de bani dobandite.

Relatiile dintre cei doi interlopi s-ar fi stricat iremediabil dupa ce Americanu din Buzau a considerat ca Alisor Sadoveanu l-ar fi tras pe sfoara cu privire la suma de 200.000 de dolari si un Ferrari.

Aly Sadoveanu ar fi ruda cu Emi Pian, executat pe o strada din Giulesti

Se pare ca mama lui Aurel Trandafir ar fi verisoara lui Emi Pian, interlopul ucis anul trecut dupa o partida de barbut.

Aly Sadoveanu este var al interlopului Nat Minca, cel considerat vinovatul moral pentru uciderea lui Emi Pian, in vara anului trecut.

Se pare ca Minca si fratii Pian devenisera rivali dupa ce acestia ii dadusera bani imprumut fiului sau, care, la acea vreme, avea doar 18 ani si care era un impatimit al jocurilor de noroc.

Cum au "decapitat" interlopii Politia Romana

Anul trecut, pe langa problemele legate de pandemia de coronavirus, Romania a trebuit sa faca fata si scandalurilor din lumea interlopa. Rafuieli intre clanurile care domina anumite zone din tara sau din Bucuresti au tulburat ordinea si linistea publica. Unul dintre scandaluri a dus la demisia sefului Politiei Romane.

Investigatii dupa executia lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Mai multi interlopi, audiati de procurori si politie

Pe 1 septembrie 2020, chestorul Liviu Vasilescu, seful Politiei Romane, a anuntat intr-o conferinta de presa ca demisioneaza din functie. Plecarea lui Vasilescu de la conducerea institutiei vine in urma scandalului negocierilor cu interlopii, in care a fost implicat. El a fost unul dintre capii politiei care au discutat noaptea cu membrii clanului Duduianu despre inmormantarea liderului Florin Mototolea.

Sunt zeci de clanuri interlope in Romania, iar Capitala are cel putin doua astfel de grupari in fiecare sector. Aproape in fiecare an, liderii acestor familii de infractori ajung dupa gratii, insa, nu dupa mult timp, generatia tanara, mai agresiva decat parintii lor, vine si le ia locul.

Mai puteti citi:

Peste 100 de tornade au fost înregistrate în mai multe state americane. Cel puțin cinci persoane și-au pierdut viața VIDEO
Peste 100 de tornade au fost înregistrate în mai multe state americane. Cel puțin cinci persoane și-au pierdut viața VIDEO
Cel puţin cinci persoane au fost ucise de unele dintre numeroasele tornade care au măturat o parte din marele câmpii din centrul Statelor Unite, au anunţat duminică autorităţile locale,...
Schimbările pe care le va aduce Trump dacă va redeveni președinte al SUA. Sociolog: „Are alte mize”. Planul pentru Ucraina și România
Schimbările pe care le va aduce Trump dacă va redeveni președinte al SUA. Sociolog: „Are alte mize”. Planul pentru Ucraina și România
Niciun proces nu-l va împiedica pe Donald Trump să candideze și chiar să obțină un nou mandat, crede sociologul Alfred Bulai. În cazul României, alegerile din SUA sunt deosebit de...
#aly sadoveanu, #interlop, #impuscat in cap, #SUA, #Florin Americanu, #clanul sadoveanu , #politie