Infotrafic: Drumuri si autostrazi inchise, duminica dimineata

Duminica, 02 Februarie 2014, ora 09:13
2306 citiri
Infotrafic: Drumuri si autostrazi inchise, duminica dimineata
Foto: botosaneanul.ro

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca duminica dimineata, din cauza cantitatilor mari de zapada sau a viscolului, circulatia rutiera este inchisa temporar pe anumite sectoare de drum.

Astfel, este inchis tronsonul Lehliu (kilometrul 65) - Fetesti (kilometrul 143) al autostrazii A2, numai pe directia de deplasare Bucuresti - Constanta. De asemenea, circulatia rutiera este intrerupta pe sectoarele a cinci drumuri nationale, respectiv:

- DN 24D Cuca - Tulucesti (judetul Galati) ;

- DN 29 Botosani - Saveni - Manoleasa (judetul Botosani) ;

- DN 29A Dorohoi - Radauti Prut (judetul Botosani) ;

- DN 3 Ostrov - Basarabi (judetul Constanta) ;

- DN 3C Constanta - Ovidiu (judetul Constanta).

De asemenea, pe alte sapte cai rutiere de importanta nationala sunt instituite restrictii privind masa totala maxima autorizata a autovehiculelor rutiere sau limita de viteza maxim admisa, dupa cum urmeaza:

- autostrada A2, tronsonul Fetesti - Lehliu, numai pe sensul de circulatie Constanta - Bucuresti, se circula cu viteza de maximum 50 km/h;

- DN 22. In judetul Tulcea, pe sectoarele Jijila - Garvan si Vacareni - Isaccea se circula cu restrictie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone, iar in continuare, de la Baia (judetul Tulcea) la Ovidiu (judetul Constanta) se circula cu restrictie pentru autovehiculele de peste 3,5 tone;

- DN 22D Ciucurova - Slava Rusa (judetul Tulcea), peste 7,5 tone;

- DN22E Garvan- I.C. Bratianu (judetul Tulcea), peste 7,5 tone;

- DN 22F Horia - Nalbant (judetul Tulcea), peste 7,5 tone;

- DN 23 Olaneasca (Braila) - Braila, peste 7,5 tone;

- DN 24D Varlezi - Cuca (judetul Galati), peste 7,5 tone;

- DN 7C intre kilometrii 57 si 104 (in zona localitatii argesene Arefu), peste 7,5 tone.

Reprezentantii INFOTRAFIC amintesc participantilor la trafic faptul ca, pana la sfarsitul lunii iunie, sectorul de drum cuprins intre km. 104 (Piscu Negru) si km. 130+800 (Balea Cascada) este inchis, ca in fiecare iarna.

De asemenea, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile existente pe teritoriul Serbiei, pana la data de 3 februarie a anului curent, autoritatile romane nu permit iesirea din tara a autovehiculelor de transport marfa cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, prin punctele de trecere a frontierei din Jimbolia si Stamora Moravita (judetul Timis) si din Naidas (judetul Caras-Severin). In schimb, este permisa circulatia acestor autovehicule de transport marfa prin punctul de trecere a frontierei Portile de Fier I din judetul Mehedinti.

Sambata dimineata, nu sunt semnalate probleme deosebite referitoare la circulatia pe infrastructura feroviara si nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale inchise.

Înțepături între candidații Alianței PSD-PNL. Burduja o șicanează pe Firea: "Dacă era o alternativă pentru Primăria Capitalei, nu m-aș fi înscris în cursă"
Înțepături între candidații Alianței PSD-PNL. Burduja o șicanează pe Firea: "Dacă era o alternativă pentru Primăria Capitalei, nu m-aș fi înscris în cursă"
Candidat PNL la funcţia de primar al Capitalei, Sebastian Burduja, susține că s-a înscris într-o cursă electorală "strânsă", în care toți cei "patru candidaţi cu şanse", iar voturile...
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că...
#drumuri inchise zapada, #autostrazi inchise zapada, #starea drumurilor 2 februarie , #infotrafic