UPDATE Incendiu puternic la un spital de psihiatrie din Maramures, lichidat. Cauza: o tigara aruncata in aerisirea toaletei

Miercuri, 04 August 2021, ora 18:303709 citiri
UPDATE Incendiu puternic la un spital de psihiatrie din Maramures, lichidat. Cauza: o tigara aruncata in aerisirea toaletei
In urma incendiului, peste 70 de persoane au fost evacuate. Foto: ISU Maramures

Un incendiu a izbucnit, luni dimineata, 15 martie, la una dintre baile situate la etajul III, al Spitalului de Psihiatrie din Cavnic din judetul Maramures.

Update ora 12.13:

Incendiul izbucnit luni dimineata la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic a fost cauzat de o tigara aruncata in aerisirea toaletei de la etajul 3 al unitatii medicale, a declarat pentru Agerpres, primarul orasului, Vladimir Petrut.

"Din primele noastre constatari, unul dintre bolnavii internati ar fi aruncat o tigara in aerisirea toaletei de la etajul 3 al cladirii" a spus Vladimir Petrut.

Potrivit acestuia, doua saloane din cadrul unitatii medicale au fost afectate de incendiu si urmeaza sa fie refacute in cel mai scurt timp.

Update ora 08.53:

Din primele informatii transmise Centrului Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Sanatatii, incendiul s-a manifestat intr-o baie de la etajul al treilea al cladirii si a fost lichidat. In urma incendiului, nu s-au inregistrat victime, informeaza Ministerul Sanatatii.

In total, au fost evacuati 71 de pacienti. Dupa ventilarea spatiilor, pacientii au revenit in saloane.

Stire initiala:

Maiorul Alexa Gonczi Oana Cristina, purtatorul de cuvant al ISU Maramures, a declarat, citat de Ziua de Constanta, ca s-a intervenit cu trei autospeciale de stins incendiu cu apa si spuma, o autoscara, un echipaj de prim ajutor, o autospeciala pentru victime multiple si doua ambulante ale SAJ.

Conform ISU, nu sunt victime, dar 71 de persoane au fost evacuate mai spune oficialul ISU Maramures.

Incaperile au fost aerisite, iar bolnavii urmeaza sa fie adusi, din nou, in saloane.

ado.slave('adoceanrozfoicwktuv', {myMaster: 'Z4cGu5r4kivksfrxyutiFOqoXs.70vrhY9VbICTy5sj.R7' });
Comentarii
Bizon
rank 5
Spitalele Romaniei ...arzale-ar focul , spune cineva in gandul lui