Patru masini aflate intr-un garaj din Botosani s-au facut scrum

Vineri, 09 Iulie 2021, ora 22:41 1542 citiri
Masinile erau parcate intr-un garaj FOTO ISU Botosani

Patru masini care erau parcate intr-un garaj din municipiul Botosani au ars, vineri, 9 iulie, in totalitate, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani, Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, incendiul s-a produs pe o proprietate de pe Aleea Valcelei din municipiul Botosani. La sosirea fortelor de interventie, ardea garajul in totalitate, cu degajari mari de fum.

"Pompierii din cadrul Detasamentului de Pompieri Botosani au ajuns la fata locului, pe strada Aleea Valcelei din municipiul Botosani, cu trei autospeciale de stingere cu apa si spuma si au constatat ca exista pericolul ca incendiul sa se extinda si la o casa din gospodarie. Pentru stingerea incendiului si inlaturarea efectelor s-a intervenit circa doua ore si jumatate", a afirmat Lupu.

Oficialul ISU a precizat ca, foarte probabil, cauza de producere a incendiului a fost scurtcircuit la unul dintre autoturisme, care fusese parcat in garaj cu putin timp inainte de producerea evenimentului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News