Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > incendiu
<>502 / 633 stiri
A   A   A

UPDATE Incendiu la o vulcanizare din Drobeta Turnu-Severin. Populatia a fost avertizata prin mesaj Ro-Alert

UPDATE Incendiu la o vulcanizare din Drobeta Turnu-Severin. Populatia a fost avertizata prin mesaj Ro-Alert
Foto: ISU Mehedinti
UPDATE Incendiul izbucnit marti seara la o vulcanizare din Drobeta Turnu-Severin a fost lichidat, informeaza IGSU. Potrivit sursei citate, din cauza degajarilor mari de fum, pentru protectia populatiei aflate in proximitate a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT. La fata locului au intervenit patru masini de stingere, in zona fiind trimise, de asemenea, doua ambulante SMURD, un modul de descarcerare si o ambulanta de la SAJ.

Stirea initiala: Un incendiu a izbucnit, marti seara, la o vulcanizare din Drobeta Turnu Severin, pompierii intervenind cu patru autospeciale de stingere. Populatia din zona a fost avertizata prin sistemul Ro-Alert, intrucat sunt degajari mari de fum.
Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), un incendiu s-a produs la o vulcanizare din localitatea Drobeta Turnu-Severin.

"Pentru localizarea si stingerea flacarilor, la fata locului intervin 4 masini de stingere. Totodata, in zona au fost trimise 2 ambulante SMURD, o descarcerare si o ambulanta a serviciului judetean de ambulanta", a transmis IGSU.

Din cauza degajarilor mari de fum, pentru protectia populatiei aflata in proximitate a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-Alert.
Facebook ShareTweet
 Marti, 30 Iunie 2020, ora 21:21
 Sursa:NEWS.RO

 Articol citit de 543 ori

Citeste si: