Incendiu in Colectiv Unde pot suna cei care vor sa faca donatii

Autor: Ana Ilie
Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 13:10
2999 citiri
Incendiu in Colectiv Unde pot suna cei care vor sa faca donatii
Foto: Facebook/Nicu Banicioiu

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat unde se pot adresa cei care vor sa faca donatii pentru ranitii in incendiul din clubul Colectiv.

"Ii rog pe toti cei care vor sa doneze medicamente si consumabile medicale sa contacteze reprezentantii companiei Unifarm, institutie desemnata pentru achizitia, distribuirea corecta si inventarierea potrivit necesitatilor specifice fiecarui spital.

Astfel, vom verifica donatiile voastre, termenele de valabilitate si traseul produselor astfel incat sa ajunga cat mai repede unde este nevoie de ele.

Toate donatiile dumneavoastra vor fi facute publice pe site-ul Unifarm. Pentru orice fel de donatie il puteti contacta pe colegii de la Unifarm la telefonul 0742.143.751", scrie Banicioiu pe Facebook.

Citeste toate stirile despre tragedia din clubul Colectiv din Bucuresti

De asemenea, "pentru cei care vor sa doneze orice fel de dispozitiv medical sau solutii medicale pentru semenii nostri, chiar daca nu se gasesc in Europa, ii puteti contacta pe reprezentantii Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozivelor Medicale pe adresa medicamente@anmdm.ro si pe numarul de telefon 021.316.1079/interior 395 - dr. Adina Parvu, pentru ca acestea sa obtina toate avizele necesare pentru a putea fi utilizate".

Banicioiu multumeste tuturor celor care isi ofera ajutorul pentru depasirea acestei situatii dificile si da asigurari ca se face tot posibilul ca pacientii sa fie tratati cat mai profesionist.

"Vreau sa va asigur pe toti, pe membrii familiilor celor raniti, pe toti romanii, ca facem tot ce este posibil pentru ca acesti pacienti sa fie tratati in cel profesionist mod in spitalele unde sunt internati", scrie acesta.

Incendiu in Club Colectiv: 137 de raniti mai sunt internati in spitalele Capitalei

In plus, Banicioiu da din nou asigurari: "Exista medicamente, pansamente si tot ceea ce trebuie pentru ca pacientii sa fie tratati, iar medicii si asistentele fac eforturi uneori supraomenesti in aceste zile, iar pentru acest lucru au toata pretuirea mea, pentru ca sunt adevarati eroi, ca si cei care au ajuns in primele clipe la locul accidentului!".

Tragedie intr-un club din Bucuresti: Unde se poate dona sange si in ce conditii

"Salut dorinta voastra, a tuturor, de a ne sprijini, si nu vom respinge niciun ajutor. Trebuie insa sa ii ajutam pe semenii nostri fara a ingreuna activitatea medicilor si a spitalelor", mai scrie ministrul.

In urma incendiului care a avut loc, vineri seara, in Clubul Colectiv, si-au pierdut viata 32 de persoane si au fost ranite aproape 200. Peste 130 de oameni raniti in incendiu sunt inca internati in spitalele din Capitala, din care peste 80 in stare grava sau critica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Banicioiu donatii incendiu Colectiv, #Banicioiu donatii Colectiv , #incendiu club Colectiv