Incendiu in Colectiv Miting de protest impresionant in Bucuresti si in tara: "Sa va fie frica, poporul se ridica!"

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 01:48
46840 citiri
Incendiu in Colectiv Miting de protest impresionant in Bucuresti si in tara: "Sa va fie frica, poporul se ridica!"
Foto: Ziare.com

Bucurestenii au iesit, marti seara, in strada, la un miting de protest pentru a cere demisia primarului Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, in urma tragediei de la Clubul Colectiv, dar si a Guvernului.

Citeste aici toate stirile despre incendiul din Clubul Colectiv

Protestul a fost organizat pe Facebook, pe pagina "Demisia Piedone, subordonatilor lui si tuturor celor raspunzatori", unde era postat si mesajul "Sa nu mai lasam oamenii sa fie sacrificati in numele spagii!".

"Oprea, demisia", "Victor, Viorele mergi dupa zabrele", "Asasinii", "La puscarie", au strigat in cor bucurestenii, timp de mai bine de 7 ore.

Incendiu in Colectiv Cum au obtinut patronii autorizatie de la Primarie si cum se apara institutia lui Piedone

Clubul Colectiv isi desfasoara activitatea pe teritoriul administrat de primarul Cristian Popescu Piedone (UNPR), toate documentele in baza carora functioneaza fiind semnate si aprobate de angajatii acestei primarii.

Mitinguri de protest au fost organizate si in alte orase din tara.

Ziare.com v-a transmis in format LIVE TEXT desfasurarea protestelor din Bucuresti si din tara

01:46 - Protestul din Bucuresti s-a incheiat, oamenii pleaca spre casele lor. Miercuri insa este anuntat un nou miting in Piata Universitatii in care se va cere demisia primarului Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, dar si a Guvernului.

01:19 - Oamenii veniti in fata clubului Colectiv incep sa plece. Au mai ramas aici in jur de 200 de protestatari, potrivit Romania TV.

01:12 - Centrul Capitalei este si la aceasta ora blocat, oamenii nu vor sa plece acasa. "Vrem comisii, anchete si demisii", scandeaza in continuare bucurestenii.

01:05 - Protestatarii anunta ca nu se opresc aici si ca vor iesi in strada si in zilele urmatoare, informeaza Romania TV.

01:01 - Trupa Cargo a tinut sa fie alaturi de cei care au iesit marti seara in strada si a postat pe Facebook un mesaj:

"Am fost intotdeauna prudenti in declaratii, pentru ca oamenii pentru care cantam nu au culoare politica. De data asta insa stim sigur ca toti oamenii care conteaza acum pentru noi sunt acum in strada sau isi doresc sa fie acolo!

Acum nu vorbim de politica, ci de coruptie!!! Ajunge!!!

Coruptia ucide! Tacerea nostra ucide!

Nu mai vrem plagiatori, hoti, corupti, spagari in fruntea tarii noastre!

Vrem Romania noastra inapoi!", scrie trupa Cargo pe pagina oficiala de Facebook.

00:47 - Oamenii ii cer presedintelui Klaus Iohannis "sa dizolve partidul unic", transmite Realitatea TV.

00:29 - Protestatarii din Piata Universitatii canta din nou imnul Romaniei.

00:12 - "Ii inteleg pe oamenii care au iesit in seara aceasta in strada. Le inteleg furia. Cred ca a venit momentul ca intreaga clasa politica sa inteleaga ca nu mai merge cu jumatati de masura", scrie pe Facebook Valeriu Zgonea.

Incendiu in Colectiv Zgonea: Memoria tinerilor morti nu are nevoie de monumente, ci de dreptate!

Presedintele Camerei Deputatilor a postat si o fotografie cu protestatarii.

Foto: Facebook/Valeriu Zgonea

00:17 - Oamenii cer in continuare demisia lui Victor Ponta, Gabriel Oprea si Cristian Popescu Piedone. "Rusine, rusine, rusine sa va fie", striga cei aflati in Piata Universitatii.

00:11 - "Simt indignare, suparare pentru tinerii care au murit. Am luptat la Revolutie. Baiatul meu a plecat (din club - n.red.) inainte cu zece minute cu prietenii lui. Am luptat la Revolutie si retraiesc acele momente. Sunt indignat, dar si multumit ca fiul meu a plecat ca era prea aglomerat. Daca mai statea zece minute, putea sa fie mort", a spus la B1 TV un barbat cu lacrimi in ochi, care se afla la clubul Colectiv.

00:06 In fata clubului Colectiv sunt in jur de 100 de persoane care pastreaza cateva momente de reculegere pentru victimele incendiului de vineri, arata B1 TV.

00:04 - "Am venit tocmai din Ploiesti ca sa fiu solidar cu oamenii din piata", a transmis un barbat la B1 TV.

00:01 - Protestatarii striga in Piata Universitatii "Nu plecam pana nu plecati".

23:51 - Oamenii continua sa se intoarca in Piata Universitatii.

Foto: Realitatea TV

23:46 - Piata Universitatii a fost blocata din nou de protestatari.

23:40 - Secretarul de Stat, Raed Arafat, a spus la Romania TV, in contextul protestelor de marti seara, ca nu are nicio problema sa renunte la functia din minister.

"Eu nu sunt fixat de cuie in scaun. Eu pot oriunde sa-mi fac treaba. Eu nu sunt un om care tine la scaunul in care sta. Incerc unde stau sa-mi fac treaba. Chiar daca nu suntem perfecti, s-au facut foarte multe lucruri in ultimul an si jumatate care sa dezvolte nivelul de securitate al populatiei.

Este adevarat ca nu reusim sa facem totul la timp. Eu as zice ca trebuie in fiecare lucru intelepciune si, din pacate, intelepciunea nu se poate face cand lumea este nervoasa si suparata. Macar unul dintre noi trebuie sa astepte si rezultate si sa gandeasca la rece", a declarat Raed Arafat la Romania TV.

23:39 - "Cine nu sare nu vrea schimbare" si "Solidaritate", striga oamenii.

23:37 - "Isi bat joc de noi. Guvernul nu mai reprezinta poporul. Guvernul a injosit poporul. Am depus cinci cereri de audienta la Ponta. Maine o depunem pe a sasea. La patriarhul Daniel am depus, maine o depunem pe a doua. La Dumnezeu poti ajunge, dar la el nu. Nu mai este patriarhul Romaniei, este managerul. Poporul s-a saturat de aceasta atitudine", a declarat un protestatar la Romania TV.

23:30 - O parte dintre protestatari a ajuns la Patriarhie, pe Dealul Mitropoliei.

23:29 - In Piata Universitatii:

Foto: Ziare.com

23:26 - "Victor, Viorele mergi dupa zabrele", striga oamenii in Brasov, transmite B1 TV.

23:23 - Traficul in Piata Unirii din Capitala este restrictionat, transmite B1 TV.

23:22 - Si la Botosani au iesit oamenii in strada pentru a protesta, transmite B1 TV.

23:20 - Se pare ca unii dintre protestatari merg la Colectiv, altii la Patriarhie si altii catre Piata Universitatii, anunta B1 TV.

23:16 - Aproxmativ 100 de persoane au protestat, marti seara, in Piata Revolutiei din Ramnicu Valcea, cerand demisia vicepremierului Gabriel Oprea si o schimbare a clasei politice, transmite Agerpres.

23:11 - "Protest cu suflet. Parintele Francisc Dobos, unul dintre cei mai blanzi oameni pe care ii cunosc. A venit la protestul din Piata Victoriei pe bicicleta. E obosit, dupa o zi lunga, petrecuta la terapie intensiva. I-a adus alinare unuia dintre cei raniti in incendiul din Club. Nu citind comunicatele Patriarhiei, ci vazand astfel de oameni, iti poti aduce aminte de ce crezi in Dumnezeu. Distribuiti imaginea. Sa-i facem cunoscut numele", a scris pe Facebook Claudiu Pandaru.

Foto: Facebook/Claudiu Pandaru

23:06 - Jandarmii si-ar fi schimbat echipamentele. Daca pana acum aveau echipamente normale, acum au echipamente de protectie, transmite Realitatea TV.

23:04 - Protestatarii au aprins lumanari in fata Primariei Sectorului 4.

Foto: B1 TV

22:59 - "Mandru ca sunt roman! Share sa ne vada o tara intreaga, asteptam cu interes si celelalte orase ale Romaniei sa ni se alature. Ora 20 Piata Victoriei Bucuresti", a scris pe Facebook Dan Mihai Balanescu

Foto: Facebook/Dan Mihai Balanescu

22:53 - "Aceasta este imaginea zilei", scrie pe pagina de Facebook Merg in Romania.

Foto: Facebook/Merg in Romania

22:50 - "Venim pentru noi, pentru copiii nostri. Nu e de ajuns ca au murit atatia oameni? Suntem toti indignati, putea fi oricine", a declarat o tanara de 24 de ani, la B1 TV.

22:48 - Protestatarii au anuntat ca se indreapta catre clubul Colectiv.

22:45 - "Trebuie sa luam atitudine si sa demisioneze odata pentru totdeauna. Zilele urmatoare protestele vor continua si lumea trebuie sa vina sa aprinda lumanari la Guvern, la Primaria Sectorului 4 ca suntem in doliu", a spus un tanar la B1 TV. "Revolutia din 1989 a format Europa", a transmis un barbat la aceeasi televiziune.

22:42 - Oamenii cer alegeri anticipate si sa isi dea demisia intreg Guvernul. "Cum in '90 ne-au incolonat la Magurele si ne-au batut, asa sa se incoloneze si ei", a spus cineva la B1 TV.

22:41 - "Sunt impresionat de manifestarile din aceasta seara. Este o miscare de strada, care vine din dorinta oamenilor de a le fi respectate conditia si demnitatea. Am inteles ca se cere si se asteapta, pe buna dreptate, ca cineva sa-si asume raspunderea politica. Urmatorul pas trebuie sa fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revolta", a scris pe Facebook presedintele Klaus Iohannis.

22:37 - Digi 24 transmite ca sunt 25.000 de oameni in strada si ca este o coloana care se intinde de pe Calea Victoriei pana la Primaria Sectorului 4.

22:34 - Jandarmii au fost mobilizati in fata primariei. Oamenii striga "Iesi afara, javra ordinara!" si "Colectiv".

22:32 - Oamenii stau in fata Primariei Sectorului 4, huiduie si striga "Hotii".

Foto: Digi 24

22:29 - Protestatarii au ajuns la Primaria Sectorului 4 al Capitalei.

22:20 - "Nu plecam pana nu plecati", striga oamenii.

22:16 - Un tanar a sarit gardul Palatului Parlamentului, dar a fost scos imediat de jandarmi.

22:14 - Traficul este blocat in fata Palatului Parlamentului. Oamenii striga "Rusine, rusine, rusine sa va fie!".

22:10 - Protestatarii au ajuns la Parlament.

Foto: B1 Tv

22:04 - Protestatarii au ajuns in Piata Natiunilor Unite si merg spre Parlament.

22:01 - Cei trei patroni ai clubului Colectiv au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

Video: Ziare.com

Video: Ziare.com/Catalin Drula

21:53 - "Avem grija ca copiii nostri sa nu treaca prin asta. Trebuie sa se traga semnalul de alarma. Oamenii astia care ne conduc trebuie sa inteleaga ca nu se mai poate", a spus un barbat la B1 TV. "Cetatenii sunt in strada, adormitii stau in casa", a adaugat altcineva.

Foto: Ziare.com

Foto: Ziare.com/Catalin Drula

21:50 - "N-am mai vazut atata lume la un miting spontan in Piata Palatului din 1989", a scris Vlad Petreanu pe Facebook.

N-am mai vazut atata lume la un miting spontan in Piata Palatului din 1989 #colectiv #revolta

Posted by Vlad Petreanu on 3 Noiembrie 2015

Foto: Ziare.com/Catalin Drula

21:46 - "Demisia tuturor celor care ne-au ingropat tara", a spus un tanar, care a protestat alaturi de tatal sau. "In 89 eu eram golan, el era pui de golan", a spus si tatal baiatului, la B1 TV.

Foto: Ziare.com/Catalin Drula

21:44 - "Se aude ca unii dintre protestatari se duc in sectorul 4, la Piedone", a spus o persoana la B1 TV, care a precizat ca tinerii au de gand sa iasa in strada in fiecare seara si ca spera ca acest lucru sa fie mediatizat pentru a se strange cat mai multi.

21:41 - Unii dintre protestari au strigat "Iesi afara, javra ordinara!" in fata MAI si "Oprea, demisia!".

21:38 - "Oprea, nu rezisti nici cu mii de securistii!", striga oamenii si apoi cateva secunde incontinuu fluiera si huiduie, iar apoi striga din nou "Oprea, nu rezisti nici cu mii de securistii!", "Demisia!" sau "Asasinii".

21:31 - Peste o mie de persoane, printre care si peste douazeci de preoti ortodocsi, au participat, marti seara, la Alba Iulia, la un mars al tacerii in semn de respect pentru victimele incendiului din clubul Colectiv, anunta Agerpres.

21:30 - Protestatarii au ajuns in Piata Revolutiei si s-au pus in genunchi pentru a pastra un moment de reculegere pentru victimele Revolutiei din 1989.

21:29 - Un grup mai mic striga: "Rockul nu e satanist", transmite corespondentul Ziare.com.

21:24 - Protestatarii spun ca au auzit jandarmii discutand despre faptul ca in jurul orei 23:00 vor sa ii faca pe oameni sa incheie protestul, transmite corespondentul Ziare.com.

Foto: Ziare.com

21:19 - De fiecare data cand trec pe langa o biserica, oamenii striga "Vrem spitale, nu catedrale!" si canta imnul, transmite corespondentul Ziare.com.

21:17 - "Guvernul, patat de sangele varsat", "Sa va fie frica, poporul se ridica" si "N-aveti coloana decat oficiala", striga in continuare oamenii, transmite corespondentul Ziare.com.

21:15 - Oamenii au venit cu carucioare dupa ei, dar si cu copii in brate.

Foto: Ziare.com

21:08 - "Oprea si ai lui sa se duca dracului!", striga oamenii in drumul spre MAI, transmite corespondetul Ziare.com

21:05 - Protestatarii se deplaseaza pe Calea Victoriei catre sediul MAI.

21:04 - "Maresal plagiatorus ofera sclavilor privilegiul de a muri cu obedienta pentru Interesul National al Mafiei Securist Politice", scrie pe o alta pancarta.

21:02 - Corespondentul Ziare.com transmite ca printre protestatari sunt mai multe persoane cu doliu in piept.

21:00 - "Se calca peste cadavre la Guvern. Nu mai stati in casa! Romania, trezeste-te!", scrie pe bannerul unui protestatar.

20:57 - Protestatarii striga catre blocuri: "Iesiti din casa, daca va pasa", transmite corespondentul Ziare.com..

20:56 - "Ultima solutie: inca o revolutie!", "Afara! Afara cu javrele din tara!", mai striga oamenii din Piata Victoriei, care se indreapta catre sediul Ministerului de Interne, transmite corespondentul Ziare.com.

20:52 - Unul dintre protestatarii din Piata Victoriei filma cu telefonul mobil, iar un jandarm a fost deranjat de gestul sau si i-a cerut sa opreasca telefonul pentru ca il dor ochii, arata B1 TV.

20:49 - Marius Dunca, seful ANPC, a aflat de la televizor ca a fost demis, anunta B1 TV.

20:48 - "Piedone nu uita, te asteapta DNA!", "Solidaritate" sau "Jos coruptii!", scandeaza protestatarii din Brasov.

Piedone nu uita, te asteapta DNA! #Piedone #Oprea #colectiv #Brasov #coruptiaucide

Posted by Mihai Codrut Nanu on 3 Noiembrie 2015

20:42 - In Piata Victoriei se scandeaza inclusiv mesaje impotriva patriarhului Daniel, a transmis reporterul B1 TV, care a sustinut ca nu este exclus ca numarul oamenilor sa fi depasit 20.000.

20:37 - "Coruptia, lacomia si indiferenta ucid toata Romania", scrie pe o pancarta a unui protestatar din Piata Victoriei.

20:35 - Printre protestatari se afla si oameni cu icoane in mana.

20:31 - In timp ce mii de oameni cer in strada demisia lui Cristian Popescu Piedone si a Guvernului, premierul Victor Ponta l-a demis pe seful Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Marius Dunca, informeaza Mediafax.

20:30 - "N-aveti coloana, decat oficiala", mai striga oamenii, conform corespondentului Ziare.com.

20:28 - Multi protestatari s-au asezat in genunchi in Piata Victoriei, anunta B1 TV.

20:27 - Digi 24 anunta ca Jandarmeria precizeaza ca sunt 13.000 de persoane in Piata Victoriei din Capitala.

20:26 - Protestatarii de la Bucuresti au cantat din nou imnul national, transmite corespondentul Ziare.com.

20:22 - Peste 1.500 de persoane au iesit in strada in Ploiesti in semn de solidaritate cu victimele incendiului din clubul Colectiv din Bucuresti, transmite ObservatorPh.ro.

Foto: Facebook/Ana Maria

20:19 - "Ar trebui sa se mearga si la Patriarhie, ca ce a putut sa spuna azi... E un medieval", a declarat un protestatar de la Bucuresti corespondentului Ziare.com.

20:17 - "Este foarte important ca din acest moment noi, cei prezenti aici in strada si ceilalti oameni care ies in alte orase, sa puna presiune civica reala, sincera, fara nici un fel de interes, astfel ca lucrurile in aceasta tara sa se schimbe.

Suntem siguri ca nu se vor schimba in 24 de ore, dar revendicarile mele, ale celui care a initiat acest protest, sunt demisia primarului Piedone in ograda caruia s-a intamplat tragedia de la Colectiv, si a generalului Oprea care, bineinteles, a folosit abuziv coloana oficiala din cauza caruia a murit un om", a declarat jurnalistilor Radu Hossu, organizatorul protestului de la Brasov, transmite Realitatea TV.

Foto: Facebook/Radu Hossu

20:06 - "Ieri indoliati, azi revoltati"; "Toate partidele aceeasi mizerie", "Oprea, nu uita, asteptam demisia!", striga incontinuu oamenii de la protest, potrivit corespondentului Ziare.com.

20:04 - B1 TV estimeaza ca la protest s-ar afla 15.000 de persoane.

20:03 - Protestatarii flutura steagul cu gaura si striga "Timisoara", informeaza Digi 24.

20:01 - Oamenii striga "Vrem spitale, nu catedrale!", "La puscarie!" si "Jos Piedone!", potrivit corespondentului Ziare.com de la fata locului.

19:59 - Corespondentul Ziare.com transmite ca unii dintre protestatari discuta sa mearga catre locuinta primarului Cristian Popescu Piedone.

Foto: Ziare.com

19:54 - Un protestatar a ridicat un steag, moment in care oamenii au inceput sa strige "Demisia!" si "Asasinii", transmite corespondentul Ziare.com.

Foto: Ziare.com

19:51 - Cateva sute de persoane protesteaza marti seara si la Brasov, langa Prefectura. Acestea cer demisia vicepremierului Gabriel Oprea in legatura cu cazul politistului Bogdan Gigina si a primarului sectorului 4 din Bucuresti, Cristian-Popescu Piedone, cu privire la incendiul din clubul Colectiv, transmis Agerpres.

19:45 - Corespondentul Ziare.com transmite ca protestatarii striga "Asasinii!"; "Rusine, rusine, rusine sa va fie!", "Ponta, nu uita, asteptam demisia!".

Foto: Romania TV

19:44 - Oamenii au inceput sa cante imnul national al Romaniei.

19:43 - Digi 24 transmite ca 13.000 de oameni sunt in strada.

19:36 - Protestatarii au inceput sa se imbranceasca cu jandarmii, informeaza B1 TV.

19:34 - Agerpres relateaza ca nici premierul Victor Ponta si niciunul dintre ministri nu se afla la aceasta ora in sediul Guvernului.

Foto: Digi 24 TV

19:33 - Cordonul de jandarmi din Piata Universitatii a fost dublat.

19:27 - Protestatarii vorbesc cu oamenii din masini. Protestatarii aplauda masinile care claxoneaza, transmite corespondentul Ziare.com.

Foto: Ziare.com

19:20 - Oamenii au ajuns in Piata Victoriei si scandeaza "Rusine, rusine sa va fie!", "Si voi aveti copii".

19:11 - B1 TV anunta ca in strada sunt 7.000 de protestatari, Realitatea TV spune ca numarul lor a ajuns la 10.000.

19:06 - Bulevardele din centrul Bucurestiului sunt pline de oameni. "Ieri eram indoliati, azi suntem infuriati", spun ei.

19:00 - Protestatarii au plecat spre Guvern.

Video: Ziare.com

18:53 - Se pare ca oamenii nu sunt nemultumiti doar de Cristian Popescu Piedone si Gabriel Oprea. Ei cer acum demisia intregului Guvern.

18:52 - "Nu este o adunare public organizata, cu o coerenta in activitate, sunt mai multe grupuri care actoneaza independent. Vom incerca sa adaptam dispozitivele de protectie ca sa asiguram ordinea. As dori sa informez bucurestenii sa evite centrul Bucurestiului, pentru ca traficul este restrictionat, o masura care va inceta odata cu calmarea situatiei", a declarat Georgian Enache, purtator de cuvant Jandarmeria Bucuresti.

18:48 - Numarul protestatarilor creste de la minut la minut. Jandarmii spun acum ca peste 3.000 de oameni sunt in strada.

Foto: Ziare.com

18:46 - "Asasinii! Asasinii", "Iesiti din casa, daca va pasa!" - striga oamenii in Piata Universitatii.

18:41 - Jandarmii estimeaza ca in strada sunt peste 2.000 de persoane, anunta Digi24.

Foto: Digi24

18:39 - Oamenii cer in strada demisia primarului Sectorului 4, iar Cristian Popescu Piedone anunta intr-un comunicat de presa ca va ridica un monument dedicat victimelor de la clubul Colectiv. Acesta se va numi "Monumentul celor fara de vina" si va avea gravat pe el numele tuturor celor care au murit in tragedia de la 30 octombrie. Lucrarea va fi amplasata pe strada Tabacarilor nr.7.

18:36 - Traficul rutier pe Bulevardul Magheru este blocat intre Piata Universitatii si Piata Romana pe ambele sensuri, informeaza B1 TV.

18:35 - "Toate partidele aceeasi mizerie", "Coruptia ucide", "Bunicii la razboi. Parintii la revolutie. Este randul vostru", scrie pe pancartele protestatarilor.

18:30 - Protestatarii cer si demisia ministrului de Interne, Gabriel Oprea.

18:17 - Potrivit B1 TV, in acest moment in Piata Universitatii sunt aproximativ 500 de persoane.

Foto: Romania TV

18:10 - Oameni, de toate varstele, cu candele in mana striga: "Demisia! Demisia!"

18:07 - Sute de persoane s-au strans in Piata Universitatii si cer demisia primarului Cristian Popescu Piedone.

Incendiu in Colectiv Ministrul Sanatatii: Foarte putine tari europene ar fi facut fata LIVE

Sambata, primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, declara ca nu are ce sa-si reproseze si ca, din punctul de vedere al primariei, Clubul Colectiv a functionat legal, controalele inspectorilor sai desfasurandu-se inainte de ora 16.30, in cadrul programului de lucru, nu seara si noaptea, cand clubul are activitate.

Incendiu in Colectiv: Piedone nu isi asuma vreo vina

"Avem la dosar toate actele, am indeplinit toate normele legale de eliberare a acordului de functionare (...) Legea Politiei locale spune ca pentru eliberarea acordului de functionare trebuie sa avem acordul locatarului, contractul de inchiriere, titlul de proprietate, datele de identificare de la Registrul Comertului. Locatarul da declaratie pe proprie raspundere despre ce activitatea pe care trebuie sa o desfasoare. Acordul de functionare insumeaza toate acordurile de la toate instititutiile", a sustinut primarul Sectorului 4.

Incendiu in Colectiv Cei 3 patroni ai clubului, retinuti - sunt acuzati de ucidere si vatamare corporala din culpa (Video)

Clubul avea autorizatie de functionare de la Primaria Sectorului 4 din 14 ianuarie 2015, potrivit reprezentantilor primariei, iar Politia Locala a efectuat ultima oara un control la local pe 21 octombrie, ocazie cu care agentii au intocmit un proces-verbal pentru lipsa calificare personal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#incendiu club Colectiv, #protest club Colectiv, #demisie Cristian Popescu Piedone , #proteste
Comentarii
Poza cop4you
cop4you
rank 5
Sute de oameni nu ajung, ar fi nevoie de zeci de mii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
Incendiu in Colectiv Mii de oameni cer in strada demisia lui Piedone