Inca 12 romani au pierdut lupta cu COVID-19. Numarul deceselor a ajuns la 1.288 - UPDATE

Marti, 02 Iunie 2020, ora 18:52
7774 citiri
Inca 12 romani au pierdut lupta cu COVID-19. Numarul deceselor a ajuns la 1.288 - UPDATE
Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Inca 12 romani au pierdut lupta cu COVID-19, anunta marti dimineata Grupul de Comunicare Strategica.

Primul anunt a fost facut dimineata, fiind facute publice datele pentru 3 decese. Este vorba despre doua femei si un barbat din Arges, Ilfov si Bistrita.

Aproape de ora 19:00 a venit o noua informare, cu 9 decese.

Astfel, in acest moment, numarul deceselor puse pe seama coronavirusului in tara noastra a ajuns la 1.288.

Romania are 19.517 cazuri confirmate de coronavirus. In prezent, la Terapie Intensiva sunt internati 166 de pacienti.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.526 au fost declarate vindecate si externate.

Iata detaliile despre decesele anuntate marti, 2 iunie 2020

Deces 1.277 - este vorba despre o femeie de 68 de ani din Arges, care a primit confirmarea bolii pe 20 mai si a murit pe 1 iunie. Suferea de diabet zaharat, hipertensiune arteriala si sindrom mielodisplazic.

Deces 1.278 - o alta femeie de 58 de ani din Ilfov, care a fost confirmata cu coronavirus pe 22 mai si a murit pe 30. Avea astm bronsic, hernie hiatala si mielom multiplu (un cancer rar).

Deces 1.279 - victima este un barbat de 75 de ani din judetul Bistrita. El a fost confirmat cu coronavirus pe 1 iunie si a murit in aceeasi zi. Suferea de diabet zaharat, obezitate, bronhopneumopatia obstructiva cronica si cord pulmonar cronic.

Deces 1.280 - un barbat de 59 de ani din judetul Bistrita-Nasaud. A fost confirmat pe 28 mai si a murit pe 1 iunie. Suferea si de insuficienta aortica, fibrilatie atriala paroxistica si stenoza mitrala.

Deces 1.281 - un barbat de 82 de ani din judetul Mehedinti. A primit rezultatul pozitiv pe 14 mai si a murit pe 2 iunie. Suferea si de insuficienta renala cronica, pentru care facea dializa, o tumora vezicala, hipertensiune arteriala, insuficienta cardiaca congestiva, cardiopatie hipertensiva si adenom de prostata.

Deces 1.282 - o femeie de 54 de ani din judetul Suceava. A primit rezultatul pozitiv pentru coronavirus pe 28 mai si a murit pe 30 mai. Suferea si de nanism tiroidian, surditate, oligofrenie, tulburari psihice si metastaze pulmonare.

Deces 1.283 - o femeie de 66 de ani din judetul Vrancea. A fost confirmata pozitiv pe 5 mai si a murit pe 1 iunie. Suferea si de boala de nod sinusal, angina stabila, sindromul Wolff-Parkinson-White, hipertensiune arteriala, bloc sino-atrial grad II, insuficienta cardiaca, fibrilatie atriala paroxistica si cardiostimulare electrica permanenta.

Deces 1.284 - un barbat de 75 de ani din judetul Ialomita. A fost confirmat cu noul coronavirus pe 18 mai si a murit pe 2 iunie. Suferea si de hipertensiune arteriala, diabet zaharat de tip 2, obezitate, insuficienta cardiaca decompensata si insuficienta renala.

Deces 1.285 - un barbat de 84 de ani din Bucuresti. A primit rezultatul pozitiv la testul pentru COVID-19 pe 23 mai si a murit pe 1 iunie. Suferea si de dementa mixta, AVC ischemic cu hemipareza dreapta, tulburare anxioasa depresiva, diabet zaharat de tip II, boala cardiaca ischemica, hipertensiune arteriala.

Deces 1.286 - o femeie de 91 de ani din judetul Brasov. A fost diagnosticata cu coronavirus pe 5 mai si a murit pe 2 iunie. Suferea si de insuficienta cardiaca, boala cardiaca ischemica si fibrilatie atriala.

Deces 1.287 - un barbat de 64 de ani din judetul Suceava. A primit rezultatul pozitiv pe 11 mai si a murit pe 1 iunie. Suferea si de secleroza multipla.

Deces 1.288 - un barbat de 76 de ani din judetul Botosani. A fost diagnosticat cu COVID-19 pe 25 mai si a murit pe 1 iunie. Suferea si de hipertensiune arteriala, obezitate si sechele suferite in urma unui accident vascular cerebral.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#morti coronavirus Romania , #coronavirus