Impuscaturi in Gara Deva: Un paznic a ranit un barbat la cap

Miercuri, 17 Ianuarie 2018, ora 12:40
3866 citiri
Impuscaturi in Gara Deva: Un paznic a ranit un barbat la cap
Foto: Arhiva Ziare.com

Un agent de paza din Gara Deva a tras cu pistolul cu gloante de cauciuc pentru a indeparta mai multe persoane de un vagon plin cu fier si a ranit un barbat in zona capului.

Victima, in varsta de 46 de ani, a sunat la 112 si a reclamat incidentul, dar a refuzat ajutorul medicilor si internarea intr-o unitate medicala.

"In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca in Statia C.F.R. Deva erau garate 30 de vagoane de marfa incarcate cu fier, care urmau a fi transportate de catre un operator privat de transport catre o societate comerciala din judetul Constanta.

Unul dintre agentii de paza care asigurau paza garniturii de vagoane, un constantean de 26 de ani, a observat mai multe persoane in apropierea garniturii de vagoane, iar dupa ce le-a somat verbal, a efectuat un foc de arma in plan vertical cu arma neletala din dotare, cu cartuse cu gloante de cauciuc, pentru a indeparta respectivele persoane din zona vagoanelor", se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului de Politie al judetului Hunedoara.

Ulterior, barbatul de 46 de ani, din Deva, care traversase liniile ferate, a apelat numarul de urgenta 112 de la domiciliu, afirmand ca ar fi fost ranit de un proiectil tras de agentul de paza, solicitand deplasarea unui echipaj medical.

"Cand echipajul medical a ajuns la domiciliul acestuia, a refuzat acordarea de ingrijiri medicale sau internarea intr-o unitate medicala. Din primele verificari, echipajul medical a constatat ca barbatul prezinta o excoriatie de circa un cm. lungime, in zona superioara a scalpului", arata sursa citata.

In cauza, politistii fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de arma fara drept si lovire sau alte violente, urmand sa fie stabilite circumstantele exacte ale comiterii faptelor reclamate si dispunerea de masuri legale, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Deva.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#impuscat vagon fier, #barbat impuscat vagom fier, #barbat impuscat paznic , #impuscaturi