VIDEO Imagini spectaculoase cu un urs care a incins atmosfera pe o partie din Predeal: a "schiat" alaturi de turisti si a alergat dupa un instructor de schi

Marti, 09 Martie 2021, ora 16:37 16237 citiri
Schior fugarit de urs la Predeal/Captura foto/Facebook/Stoica Adrian

Un barbat a fost fugarit de urs cateva minute in sir pe partia Cocosul din Predeal. Intamplarea s-a incheiat insa cu bine, deoarece barbatul care a surprins imaginile este monitor de schi si a atras animalul salbatic departe de ceilalti schiori.

Din inregistrare se poate observa cum barbatul i-a avertizat pe ceilalti schiori sa stea pe loc, pentru ca ursul sa se intoarca in padure, insa acesta a fost intrigat de prezenta oamenilor si s-a apropiat la doar cativa metri de grupul de ei. In acel moment se aflau acolo zeci de schiori.

La un moment dat, animalul chiar a dat semne ca are chef de joaca, insa monitorul de schi si-a dat seama cat de periculoasa poate deveni situatia si a inceput sa-l atraga departe de restul oamenilor. Animalul incepe sa-l fugareasca pe instructorul de schi, care se mentine la o distanta destul de mare pentru a nu-si pune viata in pericol.

In tot acest timp, el ii avertizeaza pe schiorii de la baza partiei sa fuga din calea ursului.

Situatia s-a incheiat cu bine dupa aproape zece minute.

Astfel de incidente au devenit tot mai frecvente, ultima situatie periculoasa avand loc tot la Predeal in luna ianuarie, pe partia Clabucet.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News