VIDEO Momentul in care o femeie este lasata fara bani in scara unui bloc din Bucuresti. Hotul a pradat-o in cateva secunde

Vineri, 05 Februarie 2021, ora 19:19
6762 citiri
VIDEO Momentul in care o femeie este lasata fara bani in scara unui bloc din Bucuresti. Hotul a pradat-o in cateva secunde
Momentul in care hotul a bagat mana in geanta femeii FOTO captura imagini camera de supraveghere

Un barbat de 46 de ani din Bucuresti, cu antecedente penale, a fost retinut vineri, 5 februarie, de politie dupa ce s-a descoperit ca este autorul unui furt. Barbatul a pradat o femeie de 78 de ani.

Furtul a fost comis pe 2 februarie, in scara unui bloc din Capitala.

"Politistii Sectiei 1 au fost sesizati de catre o femeie, prin intermediul 112, cu privire la faptul ca persoane necunoscute i-au sustras din geanta portofelul ce continea o suma de bani, precum si un card bancar si cardul de sanatate, in timp ce se afla in scara blocului de domiciliu, in Sectorul 1", se arata intr-un anunt al politiei.

Cum a reusit o fata de 15 ani sa fure intr-un mall din Romania un colier cu smarald si diamante de 20.000 de euro

In imagini se vede cum barbatul a urmarit-o pe femeie pana la scara blocului, prefacandu-se ca vorbeste la telefon.

Chiar batrana i-a tinut usa sa intre, acesta prefacandu-se ca isi cauta cheia. Apoi femeia s-a intors cu spatele, iar in clipa urmatoare barbatul i-a bagat mana in geanta si i-a furat portofelul.

O menajera din Romania a comis jafuri ca in filme la Londra. Tamara Ecclestone, printre pagubiti

Doua carduri si 200 de lei avea batrana in geanta.

"Din datele si probele administrate in cauza a rezultat presupunerea rezonabila ca fapta reclamata ar fi fost savarsita de un barbat, de 46 de ani, cunoscut cu preocupari de natura infractionala.

Astfel, banuitul a fost identificat, depistat si condus pentru audieri la sediul sectiei de politie", mai arata politia.

Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 1, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, sub aspectul savarsirii unei infractiuni de furt, cu barbatul in stare de retinere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Poliția Capitalei a anunțat că un bărbat de 53 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce şi-a urmărit soţia în trafic, a spart geamul maşinii şi a lovit-o. A fost...
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Yusuf Yazici, mijlocaşul ofensiv al echipei Lille, a fost victima unei tentative de jaf luni, relatează La Voix du Nord . Hoţii au încercat pătrunderea în locuinţa sa cu ajutorul unui...
#furt, #geanta, #Bucuresti, #carduri, #hot retinut , #furt