Guvernul anunta un eveniment la Ateneu si proiectii pe sediul MAI pentru comemorarea Revolutiei

Duminica, 22 Decembrie 2019, ora 07:26 5708 citiri
Foto: Guvernul Romaniei

Guvernul Romaniei organizeaza duminica, la Ateneul Roman, un eveniment dedicat marcarii a 30 de ani de la Revolutia Romana din 1989. Tot duminica, va fi realizata o proiectie de imagini pe cladirea sediului Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, institutia marcheaza, duminica, de la ora 12:00, implinirea a 30 de ai de la Revolutia din decembrie 1989.

"Avand ca tematica '30 de ani de libertate', va avea loc vernisajul unei expozitii foto-documentare, dedicata eroilor Revolutiei Romane din 1989, urmata de un concert vocal-simfonic Requiem de Mozart, sustinut de Orchestra si Corul Filarmonicii 'George Enescu'", a transmis Guvernul.

La eveniment sunt invitati sa participe reprezentanti ai asociatiilor de revolutionari, ai institutiilor publice, societatii civile, mediului de afaceri, personalitati din domeniile culturii, sportului, parlamentari si europarlamentari, membri ai misiunilor diplomatice acreditate la Bucuresti, reprezentanti ai cultelor religioase, membri ai Guvernului.

Tot duminica, 22 decembrie, in jurul orei 18:30, in memoria martirilor Revolutiei Romane, va fi realizata o proiectie de imagini pe cladirea sediului Ministerului Afacerilor Interne, din Piata Revolutiei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News