Gara de Nord va fi reabilitata: Banci si scaune noi, chioscuri "de epoca"

Joi, 04 Aprilie 2013, ora 22:304034 citiri
Gara de Nord va fi reabilitata: Banci si scaune noi, chioscuri "de epoca"

Directorul general al CFR SA, Dimitrios Sophocleous, vrea sa schimbe aspectul Garii de Nord, vizand reabilitarea bancilor si scaunelor, precum si schimbarea chioscurilor cu unele care sa arate precum cele "de epoca".

Potrivit directorului CFR, sunt vizate lucrari de intretinere si de reabilitare, dar si schimbarea si uniformizarea chioscurilor de pe peronul Garii de Nord, transmite Mediafax.

"Sunt niste chioscuri, fiecare arata asa cum arata astazi. Intentia noastra este sa facem o uniformizare a chioscurilor respective, sa arate precum cele de epoca.

Speram ca in 2-3 luni niste puncte negre din Gara de Nord vor fi schimbate. Cred ca am tot sprijinul de la seful de gara si de la directorul de regionala", a declarat directorul CFR.

Reabilitarea bancilor si scaunelor, schimbarea cosurilor si zugraveli, atunci cand vremea o va permite, sunt printre lucrarile de modificare pe care le vizeaza Sophocleous. Acesta a precizat ca zugravelile ar putea fi realizate chiar de catre angajatii CFR.

In proiectul de modernizare a Garii de Nord nu este insa inclusa si schimbarea acoperisului de pe peron, care face parte dintr-un proiect separat.