Game World doneaza 50.000 de euro pentru Daruieste Viata si 15.000 de euro pentru SMURD

Comunicat de presa
Vineri, 08 Mai 2020, ora 16:25
9560 citiri
Game World doneaza 50.000 de euro pentru Daruieste Viata si 15.000 de euro pentru SMURD

Game World, companie care opereaza sali de jocuri in Romania din anul 1999, doneaza 15.000 de euro pentru achizitia de masti de protectie FFP3 cu filtre anti-coronavirus.

Sponsorizarea a fost facuta in beneficiul "Fundatiei pentru SMURD". Echipamentele de protectie astfel achizitionate vor fi repartizate echipajelor SMURD din Constanta, Brasov si Alba Iulia.

Compania Game World se alatura astfel mediului public si privat din Romania care se implica in lupta impotriva pandemiei de coronavirus si este consecventa in eforturile de a sustine comunitatile locale in care activeaza.

Pentru capitala, Game World Bucuresti Mall, cea mai mare sala de jocuri din Romania, a donat 50.000 euro in beneficiul Asociatiei "Daruieste Viata".

Suma este destinata sustinerii eforturilor acestei asociatii pentru constructia spitalului modular 1 Elias, destinat ingrijirii bolnavilor de COVID-19, si pentru sprijinirea sistemului medical in lupta impotriva coronavirusului.

Prin aceste acest demersuri, Game World vine in sprijinul organizatiilor neguvernamentale care colecteaza fonduri in sprijinul sistemului de sanatate din tara noastra.

Compania omagiaza astfel eforturile si devotamentul personalului medical aflat in prima linie in lupta cu boala, contribuind in acest scop cu rezervele financiare proprii.

"Am alocat aceste sume pentru a sustine lupta celor din linia intai - medici, asistente si personal sanitar.

Acum, mai mult ca niciodata, viitorul nostru ca societate depinde de succesul acestor eroi in batalia impotriva epidemiei, ca si de modul in care noi ceilalti vom intelege sa fim solidari si sa ne ajutam unii pe altii intr-un moment cu adevarat critic.

Suntem o companie responsabila si am ales sa acordam acest sprijin prin intermediul unor organizatii neguvernamentale solide, cu experienta, care cunosc domeniul si care ne sunt parteneri in demersurile noastre de responsabilitate sociala.

Compania si-a pastrat toti angajatii in aceasta perioada de inactivitate si suntem hotarati sa sprijinim in continuare comunitatile in care suntem prezenti", a declarat Andrei Frimescu, director marketing si PR Game World.

Game World Romania se numara printre companiile reprezentative de pe piata centrelor de divertisment din Romania, avand ca domeniu de activitate organizarea si exploatarea salilor de jocuri de noroc electronice.

Brandul Game World este prezent in Bucuresti si in alte trei orase importante din tara, Constanta, Brasov si Alba Iulia, precum si la nivel international.

In Romania, compania si-a inceput activitatea in septembrie 1999, cu prima sala de jocuri Game World, in Bucuresti Mall Vitan, care este in prezent cea mai mare sala de jocuri din Europa de Est.

Game World face parte dintr-un grup de companii - Game World Group - care numara aproximativ 2.000 de angajati. Grupul a directionat in anul 2019 circa 1,7 milioane de lei catre actiuni de responsabilitate sociala derulate in Romania.

Fundatia pentru SMURD este o organizatie non-guvernamentala, infiintata in 2006, ca persoana juridica privata, non-profit, apolitica, independenta de orice alta institutie sau persoana.

Promovand transparenta si profesionalismul, Fundatia pentru SMURD sustine, prin toate proiectele dezvoltate, activitatea Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD).

Fundatia functioneaza independent, contribuind la formarea unui sistem integrat de asistenta medicala, tehnica de urgenta si prim ajutor puternic.

Activitatea Fundatiei se desfasoara prin intermediul unor parteneriate durabile intre institutii abilitate precum Ministerul Administratiei si Internelor (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si Unitatea Speciala de Aviatie), Ministerul Sanatatii, administratiile publice locale sau alte companii si organisme responsabile sau dornice sa se implice in acest sens.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#donatii spitale coronavirus , #vesti bune