Gabriela Firea reactioneaza dupa propunerile facute de Nicusor Dan pentru combaterea pandemiei: "Somn usor in continuare! Nani, nani!"

Duminica, 12 Iulie 2020, ora 11:455574 citiri
Gabriela Firea reactioneaza dupa propunerile facute de Nicusor Dan pentru combaterea pandemiei: "Somn usor in continuare! Nani, nani!"
FOTO Facebook/Gabriela Firea

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirma ca a luat inca din martie masurile recomandate duminica, intr-o conferinta de presa de candidatul PNL la Primarie Nicusor Dan pentru a limita raspandirea COVID-19, transmitandu-i acestuia: "Bine ati revenit in Bucuresti, Dl candidat! Sau, mai corect, bine v-ati trezit! Somn usor in continuare! Nani, nani!!".

"Bine ati revenit in Bucuresti, Dl candidat! Sau, mai corect, bine v-ati trezit! Ati dormit bine? V-ati odihnit suficient? Ce-mi cereti dvs sa fac azi, 12 iulie, eu si echipa mea am realizat inca din luna martie, de cand erati Dvs disparut fara urma! Si de cand colegii dvs de la guvernul PNL imi spuneau sa nu ma mai agit, pentru ca e doar o gripa usoara. A vazut o tara intreaga, numai dvs nu.", scrie Firea oe Facebook.

Ea ii recomanda contracandidatului sau la Primarie sa se informeze, sa discute cu oamenii si cu presa.

"Daca nu ar fi de plans, ar fi de ras! Somn usor in continuare! Nani, nani!!", isi incheie ea postarea.

Candidatul PNL si USR la Primaria Capitalei a transmis duminica administratiei publice locale mai multe masuri care ar trebui luate pentru limitarea raspandirii Covid-19, printre care testarea persoanelor cu risc ridicat la infectare - cadre medicale, asistenti sociali, soferi STB, vanzarea de masti la punctele in care se vand bilete STB, extinderea distributiei de masti gratuite catre bucurestenii cu venituri reduse, dezinfectarea mijloacelor de transport in comun si a mobilierului urban. Nicusor Dan i-a reprosat primarului Capitalei, Gabriela Firea, ca nu trateaza acest fenomen social cu seriozitatea cuvenita si i-a reprosat ca tensioneaza permanent relatia pe care o are cu Ministerul Sanatatii.