Gabriela Firea iese la atac: "Exponentii puterii nu dau doi bani pe legea pe care o impun oamenilor"

Miercuri, 31 Martie 2021, ora 21:09
2388 citiri
Gabriela Firea iese la atac: "Exponentii puterii nu dau doi bani pe legea pe care o impun oamenilor"
Gabriela Firea. FOTO: Facebook

Senatorul PSD Gariela Firea afirma, mieruri seara, ca, prin incalcarea propriilor reguli impuse oamenilor simpli, "cei de la putete si-au pierdut orice bruma de credibilitate". "Exponentii actualei puteri au furnizat exemple repetate ca nu dau doi bani pe legea pe care o impun oamenilor de rand", afirma Firea.

"Prin incalcarea propriilor reguli impuse oamenilor simpli, cei de la putete si-au pierdut orice bruma de credibilitate! Au subminat efortul general de combatere a pandemiei prin atitudinea iresponsabila a ministrilor! Nu are cum sa mai existe responsabilitate si conformare voluntara, cand ministrii Sanatatii si al Muncii, in loc sa fie modele de conduita, sfideaza si incalca fara jena, in public, restrictiile impuse oamenilor de rand! Guvernantii nu sunt simpli cetateni!

Ei sunt cei care decid, deci au obligatii suplimentare fata de oamenii obisnuiti! Ei nu-si pot permite nici macar sa fie neglijenti in perioade precum aceasta, de pandemie si de risc maxim la adresa sanatatii publice", a scris, miercuri seara, pe Facebook, Gabriela Firea.

Acesta sustine ca "exponentii actualei puteri au furnizat exemple repetate ca nu dau doi bani pe legea pe care o impun oamenilor de rand".

"Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, fara masca in Parlament! Raluca Turcan, ministrul Muncii, fara masca, la actiunea de plantat arbori! Ludovic Orban, fostul premier - petrecere cu trabucuri si cu whisky in cladirea Guvernului, in stare de urgenta! Toate aceste exemple denota atitudinea sfidatoare a actualilor guvernanti care se cred mai presus de lege si care nu contenesc sa-i acuze pe oamenii simpli ba de inconstienta, ba de nerespectarea legii, ba de lipsa de educatie", a mai scris Firea.

Aceasta considera ca, "din cauza guvernantilor si a masurilor inepte pe care le-au luat, s-a prabusit increderea populatiei in restrictiile menite sa combata pandemia".

"Din cauza lor, a arogantei, a autosuficientei si a incompetentei guvernantilor, 80% dintre romani considera ca tara este dusa de actuala coalitie, PNL, USR, UDMR, intr-o directie gresita", a mai scris Firea.

Lider PNL despre Gabriela Firea: ”Probabil nu va fi la fel de exuberantă, dar o piesă extrem de importantă”
Lider PNL despre Gabriela Firea: ”Probabil nu va fi la fel de exuberantă, dar o piesă extrem de importantă”
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri, 24 martie, că este ferm convins că Gabriel Firea va fi o piesă extrem de importantă în angrenajul politic şi electoral al...
Firea admite că s-a pregătit pentru a candida la Primăria Capitalei. Ce spune fostul edil că va face acum
Firea admite că s-a pregătit pentru a candida la Primăria Capitalei. Ce spune fostul edil că va face acum
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, afirmă că momentul prin care trece acum, după ce nu a fost desemnată candidat pentru încă un mandat la Primăria Capitalei, reprezintă o...
#Gabriela Firea, #PSD, #vaccin, #proteste , #eveniment